• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: Crno-bijeli "negativci" u Istanbulu

Te riječi upotrijebio as Juventusa Arturo Vidal najavljujući meč protiv Galatasaraja u kojem je crno-bijelima treba bar remi da bi išli dalje.

 LŠ: Crno-bijeli "negativci" u Istanbulu Izvor: MONDO

Real Madrid opušteno putuje na sjever Evrope, u Dansku, sa saznanjem da je već u drugoj fazi Lige šampiona. Potrebno je samo ponijeti tople jakne, ćebad, jer je u Danskoj ciča zima. A vjerovatno će Karlo Anćeloti odmarati najvažnije igrače.

Za Real je "bonaca", ali će zato u Istanbulu biti mnogo, mnogo vruće. Nema sumnje da će stadion Galatasaraja "goriti" i da će Juventusu biti pakleno. Međutim, svi u taboru crno-bijelih tvrde da se ne plaše atmosfere.

"Izaći ćemo na teren kao negativci... Moramo da počnemo snažno, kako bismo znali da li smo snažan tim. Ako budemo igrali borbeno kao i uvijek, svakoj ekipi će biti teško da nas pobijedi", kaže Čileanac Arturo Vidal, koji je prije nekoliko dana produžio ugovor sa torinskim klubom.

Situacija je jasna: Galatasaraj mora da pobijedi da bi bio drugi. Svaki drugi rezultat odgovara Juventusu.

"Ne bi trebalo da prijetimo Galatasaraju. Sami sebi smo zakomplikovali situaciju oko plasmana u osminu finala i sada moramo sami da rješavamo problem", rekao je trener Juventusa Antonio Konte.

U Grupi C je jasno da će PSŽ u osminu finala, a dva tima se bore za poziciju broj 2. Olimpijakos dočekuje Anderleht i apsolutni je favorit. "Srpska Benfika" mora da pobijedi "pariske svece" i da se nada da će Anderleht iznenaditi pirejske crveno-bijele. Teško...

Neizvjesno je i u Grupi A, odnosno ko će, uz Mančester junajted u drugu fazu. Šahtjor gostuje upravo Junajtedu, dok konkurent - Bajer iz Leverkuzena gostuje Real Sosijedadu.

S obzirom na trenutnu formu Junajteda ne bi bilo iznenađenje ako "rudari" iz Ukrajine ostvare rezultat koji bi im garantovao nastavak takmičenja u LŠ.

"Rudari" gostuju Mančester Junajtedu, trenutno su drugi na tabeli sa bodom više od Bajera iz Leverkuzena koji putuje u San Sebastijan na meč sa Real Sosijedadom.
Ukrajinci čak mogu da budu prvi na tabeli, u slučaju da slave na Old Trafordu, što s obzirom na formu "crvenih đavola" ne bi bilo iznenađenje.

U grupi D sve je jasno, plasman u osminu finala obezbijedili su minhenski Bajern i Mančester Siti. Bitka će se voditi oko trećeg mjesta između moskovskog CSKA i češke Viktorije. Moskovljani su u prvom duelu slavili sa 3:2, tako da u slučaju da ostanu neporaženi i na proljeće će igrati u Evropi.

PAROVI 6. KOLA:


GRUPA A

Mančester junajted - Šahtjor (20.45)
Real Sosijedad - Bajer Leverkuzen (20.45)

TABELA: Mančester junajted 11, Šahtjor 8, Bajer 7, Sosijedad 1

GRUPA B

Galatasaraj - Juventus (20.45)
Kopenhagen - Real Madrid (20.45)

TABELA: Real Madrid 13, Juventus 6, Galatasaraj 4, Kopenhagen 4

GRUPA C

Benfika - Pari Sen Žermen (20.45)
Olimpijakos - Anderleht (20.45)

TABELA: PSŽ 13, Olimpijakos 7, Benfika 7, Anderleht 1

GRUPA D

Bajern - Mančester siti (20.45)
Viktorija Plzenj - CSKA (20.45)

TABELA: Bajern 15, Mančester Siti 12, CSKA Moskva 3, Viktorija Plzenj 0

(MONDO, foto: Foto: AP Photo/Massimo Pinca)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC