• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Menadžer: Andrija nije pričao za "A Bolu"

Menadžer fudbalera kaže da "vezista" Partizana nije dao intervju za "A Bolu" koji je izazvao veliku pažnju u Portugalu i Srbiji.

 Menadžer: Andrija nije pričao za "A Bolu" Izvor: MONDO

U roku od samo 24 sata pojavile su se dve informacije koje nagovještavaju da bi Partizan u narednim danima ili mjesecima mogao da ostane bez još dva bisera.

Dokazanog Andrije Živkovića i na terenu u seniorskoj konkurenciji još uvijek nedokazanog Nemanje Radonjića, momka koji se takođe našao u žiži fudbalske javnosti, ali ne zbog partija i golova u crno-bijelom dresu, već navijačkog opredjeljenja. Radonjić je takođe u decembru prošle godine doživio i vrlo nezgodan prelom metatarzalne kosti stopala.

Za mladog napadača interesovanje je pokazala Roma, tvrde italijanski mediji, dok je Živković, tinejdžer koji je dres kadetskog tima uveliko zamenio onim iz "prvog tima", na meti Benfike.

S obzirom na to da se klub iz Humske posljednjih godina na prvu ponudu olako odricao najvećih talenata svoje Omladinske škole, Stevana Jovetića, Ivana Obradovića, Adema Ljajića, Lazara Markovića, Aleksandra Mitrovića, nema sumnje da su dva još uvijek maloljetna igrača već krenuli ka izlaznim vratima Partizana.

Radonjić još nije potpisao profesionalni ugovor i verovatno od toga neće biti ništa, pa će crno-bijeli, ako se interesovanje i ponuda Roma ispostave kao tačni, "pokupiti mrvice", tačnije samo djelić koji im pripada po tablicama FIFA. Suma koja u odnosu na igračevu realnu vrijednost predstavlja "siću".

Za razliku od Radonjića, Partizan bi mogao lijepo da profitira od transfera Živkovića, ali bi taj posao još više razbjesnio navijače, koji su godinama nezadovoljni radom najužeg rukovodstva šampiona Srbije. Uprkos tvrdnjama da želi da napravi tim i da najvažnije igrače zadrži na okupu, a potom ih planski prodaje, uprava "parnog valjka" skoro u svakom prelaznom roku prodajom talentovanih igrača iznenadi svoje pristalice.

Na portugalskom internet portalu "A Bola" pojavila se i izjava Živkovića, koji je navodno rekao da se nada da je interesovanje Benfike istinito i da vjeruje da će sve dobro završiti.

"Da, vidio sam to na internetu. Naravno da bih došao u Benfiku. Za taj klub igra mnogo Srba, a sa Lazarom Markovićem sam prijatelj. Matića i Đuričić poznajem iz reprezentacije. Nadam se da sve odvija u dobrom smjeru", rekao je mladi fudbaler, ali i napomenuo da sve što zna oko interesovanja "orlova" da je pročitao u medijima i da vjerovatno njegov menadžer Predrag Đorđević zna više.

MONDO je u nedjelju kontaktirao bivšeg reprezentativca Jugoslavije i Srbije i Crne Gore.

"Ne vjerujem da je Andrija izjavio tako nešto jer to nisu njegove riječi. Znam koliko voli Partizan... Prošlog leta je potpisao trogodišnji ugovor sa 'parnim valjkom' i želja je da se u crno-bijelom dresu formira kao igrač".

Đorđević smatra da je izjavu vjerovatno dao otac fudbalera i da je ona pogrešno prenesena. Menadžer je rekao da su postajali neki kontakti, ali da nije bilo konkretne priče.

"Prije mjesec, mjesec i po dana bilo je razgovora na tu temu, ali definitivno ništa konkretno se nije pričalo, to su uobičajena raspitivanja. Međutim, moguće da je neko iz Benfike pozvao klub, a Partizan je taj koji se sada najviše pita".

Na pitanje koliko je realno da Andrija već ove zime napusti Humsku, Đorđević kaže: "Male su šanse, na prvom mjestu želi da temelje profesionalne karijere izgradi u Partizanu, teško je da ove zime ode i zbog godina, on je još uvijek maloljetan. Do ljeta ima vremena i sve je moguće", dodao je poznati menadžer.

Zimski prelazni rok je na pred nama. U Partizanu se najavljuju velika pojačanja i formiranje tim koji bi na proljeće trebalo da pruža mnogo bolje partije. Međutim, izgleda da će navijači srpskog šampiona opet prvo morati da se suoče sa bolnim odlascima najtalentovanijih igrača, a sve pod izgovorom "mora se"...

(Vladimir Sukdolak - MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC