• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Novac i štoperi

Sjednica Upravnog odbora FK Crvena zvezda, u ponedjeljak uveče, protekla je u raspravi o aktuelnim sportskim i ekonomskim pitanjima.

 ZVEZDA: Novac i štoperi Izvor: MONDO

Dugo očekivani sastanak Zvezdine uprave, prvi po relativno uspješnom okončanju jesenjeg dijela sezone, nije donio "epohalne" novosti.

Osim što je konstatovano povjerenje dosadašnjem šefu stručnog štaba Slaviši Stojanoviću - što je odavno najavljeno na našem portalu, a tokom dana potvrđeno i sa najviše pozicije u klubu - "gro" sjednice UO protekao je u priči o predstojećem prelaznom roku i o pronalaženju novca za plate igrača i radne zajednice.

"Na UO se razgovaralo i razgovara se o tome ko od igrača treba da ode, ko da ostane, a ko da ide na pozajmicu... Što se tiče finansija, one su osnovni problem ove države, a ko ima osnov da nas tuži, neka nas tuži", rekao je Ivica Tončev, jedan od potpredsjednika Crvene zvezde.

Želja uprave je da izmiri bar dio dugovanja prema igračima, ne samo da bi spriječila neke nove zahtjeve za raskidom ugovora (kao u slučajevima Mladenovića, Vešovića, Mirića, Kirovskog...), već da bi ispunila obećanja, koja su u finišu polusezone davali visoki klupski funkcioneri, pa i sam predsjednik Dragan Džajić.

Sportski direktor Zoran Stojadinović prenio je članovima UO želje Slaviše Stojanovića u pogledu pojačanja za proljeće. Nije iznenađenje što su u fokusu fudbaleri uže odbrambene linije.

"Doći će samo dva štopera. Trener nam je dao imena, cilj je da svedemo ekipu na 25 igrača", izjavio je Stojadinović.

Tončev je dodao da pregovori vezani za dovođenje Aleksandra Lukovića iz Zenita "idu u dobrom pravcu".

DAUDA KOŠTA "MILIONČE"

Abiola Dauda lako bi mogao da završi u turskom Genčlerbirligiju, koji je u posljednje dvije godine "meka" za igrače Zvezde i Partizana.

"Za Daudu tražimo milion evra, ali u nekim varijantama bismo mogli da ga damo i za 800.000. Pošto smo ga doveli džabe, zaradićemo, a onda ćemo sigurno dovesti zamjenu za njega", naveo je Ivica Tončev.

(MONDO/agencije, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC