• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Totenhem i Viljaš Boaš, gdje je "puklo"?

Prema saznanjima "Indipendenta", predsjednik londonskog kluba Danijel Levi otpustio je Portugalca jer nije htio da uvrsti u tim Emanuela Adebajora.

 Totenhem i Viljaš Boaš, gdje je "puklo"? Izvor: MONDO

Poslije 54 utakmice i 28 pobeda na klupi Totenhema, Andre Viljaš Boaš (36) napustio je "pijevce" prvog dana ove sedmice.

Ništa neočekivano, sudeći prema stanju tima na tabeli (sedmo mjesto) i nedjeljnoj katastrofi protiv Liverpula (0:5). Britanski "Indipendent" otkrio je u utorak detalje posljednjeg razgovora Portugalca i predsjednika kluba Danijela Levija.

Prema saznanjima tog lista, u kancelariji su se našli prvi čovjek kluba, Viljaš Boaš i tehnički direktor Franko Baldini.

"Prvi sastanak održali su u nedjelju, poslije poraza od Liverpula. Tada su se dogovorili da se ponovo nađu u ponedjeljak. Tom prlikom je Viljaš Boašu savjetovano da bi mogao da proba da učini igru ekipe ofanzivnijom, da bi riješila problem sa efikasnošću".

Totenhem je ove sezone postigao samo 15 golova u 16 prvenstvenih kola. Portugalac je shvatio da je dobio poruku da konačno ubaci Emanuela Adebajora u tim. Međutim...

"Iako Adebajorovo ime nisu glasno rekli ni Levi, ni Baldini, Viljaš Boaš je shvatio da mu je preporučeno da ga uvrsti u tim. Na to je odgovorio da nema šanse da Emanuel ponovo zaigra, iako je ove sezone nastupio samo 45 minuta, u drugom poluvremenu ubjedljivog poraza od Mančester sitija (0:6)", piše "Indipendent", uz zaključak:

"To je bio 'prelomni momenat', u kojem je Levi donio odluku da otpusti trenera. Postojao je osjećaj u klubu da Viljaš Boaš izaziva čelnike da ga otpuste".

Prvi tim Totenhema će do daljeg voditi tehnički koordinator kluba Tim Šervus, uz pomoć Lesa Ferdinanda i Krisa Remzija.

(MONDO, Foto: Beta/AP/Sang Tan )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC