• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svlačionica Zvezde protiv sportskog direktora

Nikola Mijailović u intervjuu za Mozzartsport žestoko udario na sportskog direktora Zorana Stojadinovića, a on nije usamljen fudbaler u tim optužbama.

 Svlačionica Zvezde protiv sportskog direktora Izvor: MONDO

U Crvenoj zvezdi odavno nema mira. Nagomilani dugovi, raskoli u upravi, nezadovoljstvo igrača, bijes navijača zbog loših rezultata...

Najnoviji sukob u Zvezdi je oko sportskog direktora Zorana Stojadinovića, koji nije na istim talasnim dužinama sa pojedinim članovima uprave, a izgleda ni sa igračima.

Ovaj zaključak se izvodi iz riječi koje je jedan od najiskusnijih fudbalera, a možda ove jeseni i najbolji - Nikola Mijailović - izrekao na račun Stojadinovića u intervjuu za Mozzartsport. A, prema saznanjima MONDA, nije usamljen, tačnije isto misle i neki drugi iskusniji igrači.

Mijailović je optužio Stojadinoviča da "spletkari", da ruši autoritet trenera Slaviše Stojanovića, da kod igrača širi neistine o ljudima u klubu, riječju, da kreira nezdravu atmosferu.

"Stojadinović i ja smo imali odličan odnos do određenog trenutka, sve dok nije počeo da nam smeta u svlačionici. Čovjek se bavi intrigama i spletkama, što je meni nebulozno. Samo dođe i priča ko je šta rekao... Loše utiče na ekipu. Govorio je okolo kako je radim sa Kokezom, kako sam ja Kokezin čovjek, i kako me on nagovara na sve... Pomisliće ljudi svašta, a ja želim samo da Zvezda osvoji tri boda. Neka igra ko hoće. I ja sam sjedio na klupi, pa se nisam bunio. Stojadinović je ubijao autoritet trenera, čak je i ogovarao potpredsjednike u svlačionici",
tvrdi Mijailović u intervjuu Mozzartsportu.

On smatra da Stojadinović nije uradio ništa, odnosno malo na tome da spriječi pojedine fudbalere da zatraže raskid ugovora zbog neisplaćenih zarada.

Na konstataciju da su njegove optužbe na račun Stojadinovića teške, Mijailović odgovara da je sportski direktor taj koji stvara nezdravu atmosferu. Dodajući i da mu je nekadašnji trener Zvezde Aleksandar Janković rekao da je Stojadinović uticao da on ode iz kluba.

"... I onda je normalno da nema titule šest godina, i normalno je da Mrđin šut u Kupu protiv Vojvodine završi na stativi umjesto u golu. Slušajte, sa svim trenerima s kojima sam sarađivao imam odličan odnos - s Muslinom, Božovićem, Petreskuom... Čak i sa Saletom Jankovićem, sa kojim nikada nisam bio u klubu. Eto i on je 'poginuo' u Zvezdi... Da, on mi je pričao da je 'poginuo' zbog sportskog direktora... Sjedio sam s njim u Harkovu, u Ukrajini, ove godine jer sam bio na treninzima kod kondicionog trenera Andrije Milutinovića koji radi u Metalistu. Sale mi je tada govorio da mu je Stojadinović 'pomogao' da ode. Bilo mu je mnogo teško jer je dobar čovjek i veliki zvezdaš".

Mijailović je odlučno demantovao glasine da "sastavlja tim" Stojanoviću, ističući da nikada nije imao takve razovore sa njim, čak i da do prije dva dana nije ni imao trenerov telefon!

"Dešavalo se da pita nešto mene ili Ninkovića, u smislu da želi da čuje naše mišljenje kao iskusnih igrača. Bilo je teških trenutaka, a mi smo bili smo uz njega i kad je htio da ode. To što se priča su nebuloze. Stojadinović je taj koji je okolo širio priče kako smo mi nezadovoljni treninzima, što je potpuna neistina. A znam koliko je Stojanoviću bilo teško kad je došao. Zatekao je 40 igrača na treningu, slušao priče ko je čiji igrač. Ej bre ljudi, 40 igrača!!! Dešavalo mi se da na treningu 15 minuta čekam loptu, pa to je nenormalno. I da li je on mogao bolje u takvim uslovima?", pita se Mijailović.

Šta će se dalje dešavati u Zvezdi i da li će i poslije ovih riječi Mijailovića sve ostati na istom - teško je reći.

Stojadinović je u ponedjeljak uveče "preživio" još jednu sjednicu Upravnog odbora, najavljujući poslije sastanka rad na zimskom prelaznom roku.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC