• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ninković: Nema dalje sa Stojadinovićem!

Vezista Crvene zvezde smatra, poput Nikole Mijailovića, da je nemoguć nastavak saradnje svlačionice i sportskog direktora.

 Ninković: Nema dalje sa Stojadinovićem! Izvor: MONDO

U Crvenoj zvezdi, po svemu sudeći, ni ove zime neće biti mira.

Nakon posljednje sjednice Upravnog odbora javno je istupio lijevi bek Nikola Mijailović i "osuo paljbu" po sportskom direktoru Zoranu Stojadinoviću. Optužio ga je da "loše utiče na ekipu", da "se bavi intrigama i spletkama" i da loše utiče na ekipu.

U izjavi za MONDO, Mijailovićeve riječi potvrdio je i Miloš Ninković.

"Stojim iza svega što je Nikola rekao, da se ne ponavljam... Nije usamljen u tome što misli. Ako bi svi igrači rekli šta misle, vjerovatno bi saznali da većina misli isto kao i on. Štaviše, mislim da su i treneri za to", priznao je vezista Crvene zvezde.

Ninković je nekoliko puta istakao da je borba za bolju atmosferu u klubu jedini razlog pobune svlačionice.

"Zašto bi to trebalo i meni i Mijailoviću sada, u toku pauze, kada bi svako trebalo da odmara sa porodicama. Bavimo se ovim stvarimo samo zbog Zvezde, da bismo stvorili zdravu atmosferu u svlačionici".

"Iza ovoga što pričamo Mijailović i ja ne stoji niko, kao što je napisano i u jesenjem pismu. Mi isključivo radimo u interesu kluba, da bismo uzeli titulu. Da je protiv kluba radio Džajić, Čović ili neko drugi, isto bih postupio. Ali, sportski direktor je taj koji je spona između igrača i kluba i najviše je "dole", u svlačionici i o njemu možemo da sudimo", u dahu je rekao.

Da li je moguće da "svlačionica" i sportski direktor nastave saradnju poslije svega izrečenog?

"Mislim da poslije svega ovoga, ako to potvrdi još par igrača, ne možemo da nastavimo svi zajedno. To je moje lično mišljenje. Čovjeka sam upoznao kada sam došao u Zvezdu. Nemam neki problem sa njim, ne vjerujem da ima ni on sa mnom, ali govorim samo ovo što smo vidjeli. Tu mislim i na članove stručnog štaba, za koje mislim da takođe misle kao i mi", podvukao je Ninković.

Iskusni vezista žali što je situacija u klubu takva da igrači moraju da se bave ovim problemima.

"Ovo su moje riječi, iza ovoga stojim ja, ali mi je krivo što je klub dozvolio da se mi igrači bavimo ovim. To je klub trebalo ranije da riješi. Žao mi je što o ovome moramo mi da se bavimo, pogotovo sada kada smo na odmoru".

Po svemu sudeći, naredni dani donijeće nove lomove u Ljutice Bogdana. Zoran Stojadinović je "preživio" sjednicu Upravnog odbora u ponedjeljak. Hoće li i sljedeću?

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC