• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Severina odjekivala "Zemunelom"

Uprava Partizana tradicionalno organizovala novogodišnji koktel u svom sportskom centru u Zemunu. Bio i Ljubiša Tumbaković.

 Severina odjekivala "Zemunelom" Izvor: MONDO

"Dobrodošao u klub...", glase riječi hita hrvatske pjevačice Severine koju su u utorak u "Zemunelu" izvele članice benda Ministarke, a koje su imale i simboliku za ovu priliku.

Prvi put u ulozi trenera prvog tima Partizana na tradicionalnom novogodišnjem koktelu bio je Marko Nikolić, koji je prije samo 20-ak sati predstavljen kao novi šef stručnog štaba crno-bijelih.

Na molbu novinara Marko Nikolić je na papiru napisao poruku Deda Mrazu. Nismo je pročitali iz kurtoazije, ali je pretpostavka da je poželio sedmu uzastopnu titulu i svoju prvu kao trenera Partizana.

Svi iz uprave Partizana, uključujući i novog trenera, sabili su se na bini koja je bila postavljena u velikoj sali u "Zemunelu", da bi predsjednik Dragan Đurić "ispalio" par pošalica tipa: "Evo, iz godine u godinu vam se obraćam sa ovog mjesta, možda sam nekima i dosadio, ali šta ćemo, kad smo stalno prvi, a niko neće da nas mijenja".

Primijetio je, u ozbiljnijem tonu, predsjednik crno-bijelih da je godina koja je na izmaku bila "najteža po njega i njegove saradnike" otkako su prije šest godina došli u klub, ali je opet optimista: "Poslije ove jesenje vjerujem da ćemo osvojiti i onu u maju".



Na koktelu je bio veliki broj ličnosti iz svijeta sporta, mnoge Partizanove legende (poput, recimo, Marka Valoka, koji jeste u godinama, ali i dalje ima duh mladića i vajka se što ove godine nije išao često u Slankamen da baci mamac, jer je zagriženi ribolavac)... Među poznatima je bio i mladi glumac, zvijezda "Vojne akademije" Bojan Perić.

A tu su bili i nekadašnji sportski direktor Ljubiša Tumbaković, koji je poslije te funkcije u Partizanu otišao u Kinu odakle je u nekoliko navrata oštro kritikovao pojedine članove uprave, pogotovo Mileta Jovičića. Zanimljivo, Tumbaković i Jovičić su sada stajali nedaleko jedan od drugog.

Bio je tu i doskorašnji potpredsjednik Partizana, a sada ministar u Vladi Srbije zadužen za evropske integracije Branko Ružić, kao i direktor svih selekcija Fudbalskog saveza Srbije i nekadašnji napadač crno-bijelih Savo Milošević, koji je svojevremeno, na izbornoj Skupštini Partizana bio jedini protivkandidat Draganu Đuriću.

Od igrača tek po koji, poput Vladimira Volkova, Miloša Jojića, Filipa Malbašića... Svi oni se zahvaljuju dosadašnjem treneru Vuku Rašoviću na saradnji i nadaju se istoj takvoj sa novim trenerom.

A dojučerašnjeg trenera Vuka Rašovića, koji je bio prvak Srbije za sezonu 2012/13. i koji je nekako, uz mnogo prepreka i opstrukcija iz sopstvenog kluba, uspio da dogura i do jesenje titule, nije bilo na koktelu...

Zanimljivo, upravo je Rašović u klupskom kalendaru za 2014. godinu i to za prvi mjesec - januar!



(Predrag Vujić, Vladimir Sukdolak - MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC