• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši fudbaler Borca oružani pljačkaš!?

Vlado Marković (29), član premijerligaša Mladosti iz Velike Obarske, uhapšen je zbog više oružanih pljački na području Bijeljine.

 Bivši fudbaler Borca oružani pljačkaš!? Izvor: MONDO

Osim Markovića, inače i bivšeg fudbalera banjalučkog Borca, uhapšeni su i njegovi sugrađani iz Ugljevika Velibor Zejak (23) i Goran Petrović (21).

Marković i saučesnici su uhapšeni nedugo nakon oružane pljačke firme "Zim-Trade" d.o.o. u Ljeljenči, kod Bijeljine, u nedjelju uveče, prenose "Nezavisne novine".

Policija je dojavu o oružanoj pljački u Ljeljenči primila oko 23 časova, nakon čega je uslijedila istraga, koja je rezultirala brzim hapšenjem razbojnika.

Poslije uviđaja utvrđeno je da su tada nepoznati razbojnici, maskirani fantomkama i naoružani pištoljima, upali u firmu i od radnika oteli novac u ukupnom iznosu 2.600 KM.

Aleksandra Simojlović, portparol CJB Bijeljina, uz navođenje inicijala osumnjičenih, objasnila je da su tokom kriminalističke obrade Marković i saučesnici u potpunosti priznali oružanu pljačku firme u Ljeljenči, ali i oružanu pljačku kladionice "Bet live" i lokala "Olimp", izvršene 11. septembra ove godine u Bijeljini. Iz kladionice "Bet live" ukradeno je oko 1.400 KM pazara.



Simojlovićeva je dodala da je nakon hapšenja trojice razbojnika izvršen pretres objekata u kojima su oni boravili.

Tokom pretresa kod osumnjičenih su pronađeni dio ukradenog novca i dva gasna pištolja.

Nakon kriminalističke obrade Marković i saučesnici su sprovedeni kod dežurnog tužioca u Okružnom tužilaštvu Bijeljina na saslušanje.

Danka Prodanović, portparol Tužilaštva, izjavila je da je zatraženo određivanje jednomjesečnog pritvora za osumnjičene zbog bojazni da će boravkom na slobodi uticati na svjedoke i ometati istragu, te što bi puštanje na slobodu osumnjičenih moglo uznemiriti javnost.

Marković je u aprilu ove godine, dok je nastupao za Čelik uhvaćen i u jednom noćnom klubu u Zenici tokom akcije Specijalaca FUP-a.



Specijalci su upali u noćni klub s ciljem hapšenja organizovane kriminalne grupe koja se bavila rasturanjem narkotika, a u klubu su zatekli Markovića i njegovog tadašnjeg saigrača Zorana Brkovića.

Ova dvojica fudbalera su i mjesec dana prije incidenta u noćnom klubu suspendovana zbog nediscipline, a izlazak u noćni klub bio je ujedno i kap koja je prelila čašu.

Vlado Jagodić, tadašnji trener Čelika, izjavio je nakon svega da su Marković i Brković umjesto uzornog ponašanja s obzirom na to da se nalaze na platnoj listi, donijeli Čeliku veliku bruku.

Marković je dosad nastupao za makedonsku Pobedu iz Prilepa, zatim OFK Beograd, Borac iz Banjaluke, Slaviju iz Istočnog Sarajeva, albanske klubove Skenderbeu Korce, Teutta Durres, mađarsku Peć i trenutno je u Mladosti iz Velike Obarske.

(MONDO, foto: Google, SC Sport, Sportsport)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC