• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mesi mora da bude najplaćeniji na svijetu"

Predsjednik Barselone Sandro Rosel, nakon što je produžio ugovor sa Andresom Inijestom, najavio je nove pregovore, ovog puta sa Lionelom Mesijem.

 "Mesi mora da bude najplaćeniji na svijetu" Izvor: MONDO

Prošlo je tek pola godine od kada je Lionel Mesi potpisao novi, multimilionski ugovor sa Barselonom, prema kojem je jedno (kratko) vrijeme bio najplaćeniji fudbaler svijeta.

Njegova primanja od 16 miliona evra po sezoni nešto kasnije "prevazišli" su Real Madrid i Kristijano Ronaldo, koji su takođe sklopili novi ugovor prema kojem je CR7 dobio milion više od Mesija.

Nije prošlo mnogo, a španski mediji počeli su da spekulišu o tome da će Mesi narednog ljeta napustiti Barselonu, malo zbog njegovih problema sa povredom, malo zbog toga što su navodno drugi bogati klubovi, poput Pari sen Žermena, spremni da mu ponude još više od Barselone, ali i plate izlaznu klauzulu koja u njegovom slučaju iznosi nevjerovatnih 250 miliona evra.

To je cijena koju Barselone na može da odbije, sve i da hoće.

Tim povodom, prvo je potpredsjednik Barse zadužen za finansije Havijer Faus demantovao da će klub ponovo sjesti za sto sa Mesijem i pričati o povišici, rekavši da "se ne pregovara o novom ugovoru svakih šest mjeseci".

Jedini koji mu je nadređen na stadionu, predsjednik Sandro Rosel, donekle je potvrdio da pregovori sa Argentincem nisu u planu, ali...

"Mesi mora da bude najplaćeniji fudbaler na svijetu", podišao je Rosel svojoj zvezdi koja se trenutno oporavlja od povrede u Argentini.

"Nisam s njim pričao o tome, ali vrata moje kancelarije uvijek su mu otvorena ukoliko želi da mi se obrati po bilo kom osnovu. Mesi mora da bude najplaćeniji, jer je jednostavno najbolji fudbaler na svijetu", dodao je.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty Images/David Ramos)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC