• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša dovodi "bombardera" i golmana Zvezde

Jovan Stojanović, najbolji strelac Srpske lige - Beograd dogovorio transfer u Novi Sad, dok je "u igri" i golman crveno-bijelih Aleksandar Kirovski.

 Voša dovodi "bombardera" i golmana Zvezde Izvor: MONDO

Vojvodina je tokom jesenjeg dijela šampionata pomno pratila igre Jovana Stojanovića u dresu Radničkog iz Obrenovca. A mladi napadač igrao je kao u transu - postigao je 14 golova i ne samo da je bio najbolji strelac kluba već i Srpske lige - Beograd.

Superligaš iz Novog Sada odmah je "bacio udicu", i uprkos tome, što su se za Stojanovića, koji je igrao za OFK Beograd, zainterosovali još neki klubovi iz Srbije i inostranstva, gotovo je izvjesno da će u proljećnom dijelu šampionata nositi dres "lala", prenosi "Sport".

Vojvodina, čije će redove najvjerovatnije napustiti veliki broj igrača tokom zimskog prelaznog roka, bacila se u potragu i za golmanom. Fokus su zadržali na srpskoligaškoj sceni, jer je prvi na meti čuvar mreže Crvene zvezde Aleksandar Kirovski, koji je jesenji dio sezone proveo na pozajmici u Zemunu.

Kirovski odlično sarađuje posljednjih godina sa agentom Zoranom Pavlovićem, odskora članom najužeg rukovodstva superligaša iz Novog Sada, tako da ne bi trebalo da predstavlja iznenađenje ukoliko se u prelaznom roku nađe na spisku igračkog kadra "lala", piše "Žurnal".

Razlog više za angažovanje Kirovskog, koji je za Crvenu zvezdu branio na osam utakmica, leži i u činjenici da je Vojvodina ostala sa dvojicom čuvara mreže – iskusnim Srđanom Žakulom i mladim Markom Kordićem. Hrvat Matej Delač je nedavno završio epizodu u društvu Vulićevića, Vranješa, Alivodića i ostalih igrača, a Zoran Popović je nešto ranije tražio raskid ugovora sa klubom.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC