• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inijesta produžio ugovor, Mesi kritikuje

Jedan od najboljih veznih igrača svijeta dogovorio da ostane na Nou Kampu do 2018. godine, a najbolji fudbaler svijeta "opleo" po potpredsjedniku.

 Inijesta produžio ugovor, Mesi kritikuje Izvor: MONDO

Andreas Inijesta spreman je da produži ugovor sa Barselonom. Umjesto do 2015. Inijesta će na Nou Kampu ostati do 30. juna 2018. godine. Iako nije saopšteno koliko je "težak", poznato je da je novi ugovor veći od dosadašnjeg.

Predsjednik kluba Sandro Rosel rekao je da je Barselona uradila pravu stvar.

"Svi smo veoma srećni zbog toga što će jedan od ključnih igrača ostati sa nama. Ovo je zaista divan božićni poklon za naše navijače", izjavio je Rosel.

Inijesta je u Barselonu stigao 1996. godine, kao dvanaestogodišnjak, a u oktobru 2002, odigrao je prvi meč za prvi tim. Tokom 17 godina za katalonski klub odigrao je 479 mečeva, postigao 48 golova i osvojio 21 trofej, uključujući tri pehara Lige šampiona i šest u Primeri.

On je četvrti igrač Barselone koji je osigurao ostanak na Nou Kampu do 2018. godine. Prije njega to su učinili Serhio Buskets, Kristijan Teljo, Nejmar i Lionel Mesi.

A Mesi je upravo zbog ugovora kritikovao potpredsjednika kluba Havijera Fausa. Čelnik Barse je izjavio da Argentinac ne zaslužuje poboljšani ugovor.

"Gospodin Faus je čovjek koji ne zna ništa o fudbalu i želi da vodi Barselonu kao da je preduzeće, a ona to nije. Barselona je najbolji klub na svijetu i zaslužuje da na njenom čelu budu najbolji direktori na svijetu", rekao je Mesi za španski radio RAC1, demantujući da je tražio novi ugovor.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty images/David Ramos )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC