• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stevanović će teško sa "zmajevima" u Brazil

Vezni igrač Sevilje na pozajmici u Elčeu po svemu sudeći teško će biti jedan od putnika reprezentacije Bosne i Hercegovine na Mundijal u Brazilu.

 Stevanović će teško sa "zmajevima" u Brazil Izvor: MONDO

"Miroslav Stevanović već duže ne igra i trenutno nema mjesta u reprezentaciji", rekao je u petak Safet Sušić, selektor fudbalske reprezentacije BiH.

Fudbaler je u januaru prošle godine iz Vojvodine stigao u Sevilju, za koju je odigrao svega 105 minuta. Potom je otišao na pozajmicu u Elče, gdje takođe najviše vremana provodi na klupi.

Španski mediji prenijeli su da će idućeg mjeseca napustiti Elče, a ukoliko pronađe angažman i klub u kojem će više vremena provoditi na terenu, popraviće i reprezentativni status.

"Stevanovića nisam pozvao ni za meč sa Argentinom u Sent Luisu. Već duže ne igra i trenutno nema mjesta u reprezentaciji. Naravno, to se može promijeniti ukoliko pronađe sredinu u kojoj će biti standardan", rekao je Sušić, prenose "Nezavisne novine".

Popularni Pape je u izjavi za "Dnevni avaz" rekao da po "nepisanom pravilu" neće najprije objaviti širi spisak igrača za Mundijal, pa ga onda naknadno skratiti.

"Šireg spiska uopšte neće biti nego ću odmah objaviti konačni, na kojem će biti 23 fudbalera koje ću i voditi u Brazil. Ne želim objavljivati spisak od 30 fudbalera i svima im dati nadu da idu na Mundijal pa, onda, sedmoricu otjerati. To je okrutno", izjavio je selektor BiH.

(MONDO, foto: Google)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC