• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović: Borac ima unutrašnje neprijatelje

Trener banjalučkog premijerligaša u razgovoru za "Blic" otkrio sa kojim se sve problemima susreo klub iz Platonove ulice.

 Jović: Borac ima unutrašnje neprijatelje Izvor: MONDO

Jović je istakao kako Borac nedovoljno koristi činjenicu da je jedini premijerligaš u gradu, dok njegovi najveći konkurenti za Evropu imaju probleme s gradskim rivalima.

"Zna se dobro kakav je rivalitet Sarajeva i Željezničara, odnosno Zrinjskog i Veleža. S druge strane, Borac je jedini klub u Premijer ligi iz Banjaluke. Ipak, on je u najvećim problemima jer ne treba zaboraviti činjenicu da su Sarajevo, Željezničar, Zrinjski i Široki Brijeg nedavno dobili za naše prilike ogromna novčana sredstva za učešće u Evropi. Zbog toga će pomenuti klubovi u zimskom prelaznom roku, u kojem je tržište ionako siromašno, biti u prednosti u odnosu na nas", tvrdi trener Borca.

Ipak...

"Mi s druge strane imamo najviše potencijala, a ni ljetos nismo bili ravnopravni s njima, pa smo ostvarili dobre rezultate. Ipak, problem Borca je to i što ima unutrašnje neprijatelje", prenosi "Blicu" Jovićeve riječi.

"Šef" Banjalučana razočaran je što ekipa, nakon osvojene jesenje titule, nije uspjela da zadrži prvo mjesto do odlaska na zimsku pauzu.

"Mislim da su igrači psihički pali poslije 15. kola i to je razlog što smo u posljednja četiri kola osvojili samo bod, a zna se u kakvim smo finansijskim problemima. Nas u tim utakmicama niko nije potpuno nadigrao, niti je bilo fizički superiornijih, pa mi je i zbog toga žao što na odmor nismo otišli kao prvoplasirani tim", dodao je.

Jović je istakao žal što je Srđan Šuput napustio predsjedničku fotelju i što će doći do promjena u klupskom rukovodstvu.

"Mislim da odlazak Srđana Šuputa s mjesta predsjednika nije dobar za klub. Nemoguće je za kratko vrijeme riješiti sve probleme koje Borac ima, a moje mišljenje je da je Šuput imao viziju kako da se klub stabilizuje u naredne dvije-tri godine"
, smatra iskusni stručnjak.

Jović je tokom jeseni ostvario odlične rezultate sa crveno-plavim. Veoma brzo i lako igrači su prihvatili njegov sistem rada, pa ostvarenim uspjehom svi u gradu na Vrbasu mogu biti više nego zadovoljni.

"Lijepo sam se snašao u Banjaluci. Od starta sam lijepo dočekan od navijača. Oni su nam tokom cijelog prvenstva pružali veliku podršku, a zbog toga smo im i te kako zahvalni", pohvalio je Jović navijače Borca.

JAGODIĆ
U prethodnih mjesec dana bile je nagovještaja da će Jović sjesti na klupu mlade reprezentacije BiH i tako zamijeniti kolegu Vladu Jagodića.

"Nema istine u tome da ću na klupu mlade selekcije, jer ni s kim iz Saveza nisam razgovarao o tome. S Jagodićem sam prije neki dan sjeo i popio kafu, a razgovarali smo o svemu", jasan je Jović.

(MONDO, foto: SportSport)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC