• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tole odgovara Džaji: Gledaj svoja posla!

Na česte izjave predsjednika Crvene zvezde da očekuje da Karadžić zaista ode, odgovorio prvi čovjek Fudbalskog saveza Srbije.

 Tole odgovara Džaji: Gledaj svoja posla! Izvor: MONDO

Crvena zvezda je protekle jeseni pokrenula pravu kampanju protiv Tomislava Karadžića, a još neki superligaški klubovi su stali uz nju.

Pod tim pritiscima, Karadžić je najavio odlazak sa čelne funkcije Fudbalskog saveza Srbije, mada je potom tu izjavu korigovao, a u posljednje vrijeme se iz njegovih istupa može zaključiti da i neće otići tek-tako.

Predsjednik Zvezde Dragan Džajić sve češće govori o Karadžiću i kaže da očekuje od prvog čovjeka srskog fudbala da ispuni riječ i ode.

Karadžić mu odgovara u stilu: "Gledaj svoja posla!".

"Ne znam šta će Džajiću takve izjave, kakve koristi ima od toga. Možda pokušava da zadovolji neke ljude u klubu time. To mu sigurno neće riješiti probleme koje ima. U posljednje vrijeme ne znam ni šta je njegov posao u Zvezdi. Taj klub je uvijek u nekim problemima", rekao je Karadžić u intervjuu "Informeru".

Predsjednik FSS ponavlja da treba zadovoljiti i poštovati proceduru, koja kaže da Skupština saveza odlučuje o kandidatu, ali i da ona neće biti prije februara.

"Nadam se i ja da od februara neću biti predsjednik FSS", dodaje.

On kaže da nema ambicija da se vraća u Partizan, a potvrdio je da je nedavno razgovarao sa bivšim generalnim sekretarom Partizana Žarkom Zečevićem, koji je i dalje uticajan u pojedinim krugovima.

"Razgovarali jesmo, ali kako vi to znate!? Čuli smo se samo telefonom, a ako vi znate da sam pričao sa Zečevićem onda smo svi pod nekim režimom prisluškivanja. Pričali smo, ćaskali, nije bilo riječi o Partizanu", kaže Karadžić.

(MONDO, foto: MN Press - arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC