• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kaka sanja 100. gol za rosonere

Kakav bi to povratak bio: Kaka ima priliku da protiv Milanovog najvećeg rivala, Intera, postigne jubilarni 100. gol u crveno-crnom dresu.

 Kaka sanja 100. gol za rosonere Izvor: MONDO

Kaka se vraća u priču zvanu "Derbi dela Madonina".

Bitka za Milano zakazana je za nedjelju u 20.45 i biće prenošena uživo na kanalu Arene sport, a brazilski as Rikardo "Riki" Kaka rekao je da se nada da će svoj 100. gol u dresu Milana postići baš tada!

"Postići gol Interu je uvijek posebno... Trenutak je težek za oba kluba, ali pobjeda i 100. gol bi bio lijep božićni poklon", rekao je Kaka za "Gazeta delo Sport".

Milan je tek 10. na tabeli sa 19 osvojenih bodova, dok je Inter peti sa 28 bodova. Ipak, "nerazuri" su zaredali s lošim rezultatima u posljednje vrijeme.

"Nedostaje nam dosljednost, imali smo i pogrešan pristup u nekim utakmicama. Ne znam da li je to pitanje zrelosti, ali moramo da imamo istu odlučnost u svakom meču, ne samo u velikim utakmicama", rekao je Kaka.

Brazilski fudbaler karijeru je počeo u Sao Paulu, odakle je 2003. godine došao u Milan, a prije letošnjeg povratka u italijanski tim igrao je u madridskom Realu, gdje je u periodu od 2010. godine imao mnogo problema sa povredama i formom, zbog čega je izgubio status jednog od najboljih fudbalera svog vremena.

Za reprezentaciju Brazila ima 87 nastupa i 29 golova, a za Milan u prvom periodu postigao je 95 pogodaka uz 46 asistencija na 270 utakmica, dok je od povratka dao četiri gola, uz dve asistencije, na 14 nastupa.

U klupskoj karijeri trenutno ima skor od 82 asistencije i 175 golova na 529 mečeva.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty Images/Claudio Villa )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC