• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Suarezov ostanak, ipak, zavisi od LŠ

Urugvajac je prije nekoliko dana potpisao novi ugovor sa Liverpulom, a britanski mediji prenose da je u njega uvrstio klauzulu.

 Suarezov ostanak, ipak, zavisi od LŠ Izvor: MONDO

Potpisivanjem produžetka ugovora na još četiri godine (do 30. juna 2018.) Luis Suarez postao je najplaćeniji fudbaler u istoriji Liverpula. Tačnije, to će postati kada počnu da teku posljednje četiri godine ugovora, po kojima će zarađivati 200.000 funti nedjeljno!

Urugvajac koji igra u fantastičnoj formi i trenutno je uz Dijega Kostu iz Atletiko Madrida najefikasniji igrač "top pet" evropskih liga, ne tako davno bio je na korak od odlaska sa Enfilda.

Ljetos je malo nedostajalo da Luis Suarez napusti Liverpul, međutim, ostao je i, očigledno, nije se pokajao.

Liverpul je trenutno vodeći tim Premijer lige, s tim da ima utakmicu više od Arsenala koji u ponedjeljak igra protiv Čelsija, a poslije dogovora sa Suarezom sve djeluje kao u bajci.

Britanski "Daily Express", međutim, piše da nije sve tako sjajno, odnosno da bi Suarez mogao na ljeto da napusti klub. Navodno, Urugvajac je tražio da se u ugovor ubaci klauzula koja mu dozvoljava da ode sa Enfilda u slučaju da Liverpul ne izbori plasman u Ligu šampiona (iz Premijer lige među evropsku elitu direktno idu prva tri tima na tabeli, a četvrti igra kvalifikacije).

Navijači "crvenih" za sada nemaju razloga za brigu, jer Liverpul igra odlično, ali pet bodova više od petoplasiranog Evertona ne mogu da ih čine opuštenim, ukoliko je zaista tačno da postoji ovakva klauzula u ugovoru.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty Images/Julian Finney)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC