• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Igrači i novac prvo, pa Stojadinović

Grupa fudbalera posjetila predsjednika Dragana Džajića kako bi se raspitala o situaciji u klubu i isplati dugovanja. Kasnije će o Stojadinoviću.

 ZVEZDA: Igrači i novac prvo, pa Stojadinović Izvor: MONDO

Sastanak Odbora za hitna pitanja FK Crvena zvezda bio je zakazan za ponedjeljak u 17.15, a najvažnija tema trebalo je da bude smena sportskog direktora Zorana Stojadinovića.

Međutim, sastanak je počeo pola sata ranije u "proširenom sastavu", jer su u kancelariju predsjednika kluba Dragana Džajića prvo došla četvorica najiskusnijih prvotimaca kluba: Nikola Mijailović, Miloš Ninković, Boban Bajković i Dragan Mrđa, koji su po saznanjima MONDA došli da se prije svega upoznaju sa aktuelnom situacijom, a potom i raspitaju kada će ekipi biti isplaćen bar dio dugovanja.

Interesantno je da u ovoj grupi fudbalera nije bilo kapitena Nenada Milijaša, ali je on već otputovao u inostranstvo na odmor. Pretpostavlja se da bi u suprotnom i on večeras bio na "Marakani".

Podsjetimo, svi dati rokovi za isplatu dugovanja još tokom jesenjeg dijela sezone u međuvremenu su probijeni, a igrači i dalje nisu dobili ni dinar.

Uporedo sa fudbalerima na stadion je stigao i predsjednik Džajić, a potom su redom počeli da dolaze potpredsjednik kluba Slaviša Kokeza, član Upravnog odbora Branko Radujko i potpredsjednik Nebojša Čović, tako da je u odnosu na početak zakazanog sastanka kasnio jedino potpredsjednik Ivica Tončev.

Pomenuti funkcioneri čine Odbor za hitna pitanja, koji će po saznanjima MONDA tokom večeri smijeniti sportskog direktora Zorana Stojadinovića.

Uskoro opširnije...

(Nikola Janković - MONDO, Foto: MONDO/Petar Stojanović)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC