• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ramadani: Partizanu ništa od prodaje Lazara

Kada Benfika bude prodavala Lazara Markovića, Partizan neće dobiti ni procenat, kaže Fali Ramadani.

 Ramadani: Partizanu ništa od prodaje Lazara Izvor: MONDO

Jedna vijest nadovezala se na drugu:

Lazar Marković prelazi ove zime iz Benfike u Čelsi za 18 miliona evra, a Partizan će od tog transfera dobiti ugovorenih 20 odsto iz perioda kada je prodavao sjajnog napadača portugalskom timu.

Jednim udarcem, u razgovoru za "Informer", poznati menadžer Fali Ramadani demantovao je i jedno i drugo:

"Marković trenutno igra za Benfiku, ima s njom ugovor na četiri godine i nema namjeru nigdje da ide, zasad. To što pišu o njegovom odlasku u London nema veze s istinom", rekao je Ramadani "Informeru" i potom se osvrnuo na tvrdnje iz Humske da će Partizanu pripasti 20 odsto od narednog transfera reprezentativca Srbije.

"Što se tiče vlasništva nad njim, on 50 odsto pripada Benfiki, a 50 odsto je vlasništvo Investicionog fonda Pinija Zahavija. U slučaju buduće prodaje, samo oni će imati pravo da dijele profit od Markovića".

Ljetos, prvi čovjek Partizana Dragan Đurić rekao je da je Partizan zadržao pravo od buduće prodaje Markovića i da mu sljeduje 20 odsto, što znači da bi crno-bijelima od transfera vrijednog 18 miliona pripalo 3,5.

"Ne znam zašto je Đurić tako pričao. Taj transfer je bio potpuno čist, bez procenata. Partizan je Markovića prodao Investicionom fondu Pinija Zahavija, dobio je novac i nema više nikakva prava nad njim", pojasnio je Ramadani.

"Informer" je kontaktirao i prvog čovjeka Partizana, Đurića, koji je demantovao da je rekao bilo šta u vezi procenata za Markovića.

"Ne, ne... Nikad ja nisam rekao da ćemo dobiti novac od Markovića. Mi smo njega prodali fondu za osam miliona i ostao je još godinu dana u Partizanu. To je odličan posao. Daj Bože da još neki takav transfer napravimo. Da nije ostao godinu dana kod nas, dobili bismo procenat od naredne prodaje. Ovako ga nemamo...", rekao je Đurić, koji je istakao i da to nije slučaj sa Aleksandrom Mitrovićem.

"Kod Mitrovića imamo procenat od prodaje. Isto smo pokušali da odradimo sa Anderlehtom tako da on ostane kod nas još godinu dana, ali nije moglo. Zbog toga imamo procenat samo nisam siguran da li iznosi 20 ili 25 odsto", dodao je Đurić.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC