• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Šćepadopulos" u borbi za opstanak

Kostas Mitroglu i Havijer Saviola trenutno su prejaka konkurencija za Marka Šćepovića u timu Olimpijakosa.

 "Šćepadopulos" u borbi za opstanak Izvor: MONDO

Olimpijakos, učesnik osmine finala Lige šampiona i uveliko novi-stari šampion Grčke, trenutno ima prejaku konkurenciju u napadu za Marka Šćepovića.

S obzirom na to da crveno-bijeli imaju Kostasa Mitroglua i Havijera Saviolu u špicu i da taj tandem sjajno funkcioniše, odlučeno je da mladi reprezentativac Srbije ostatak sezone provede na pozajmici u Ergotelisu, klubu koji se nalazi u donjem dijelu tabele na pola trke u Grčkoj.

Sa svega četiri nastupa u Superligi, od čega tri puta sa klupe i 144 minuta na terenu od ljetošnjeg prelaska iz Partizana, Šćepović (22) je očigledno bio u drugom planu kod trenera Mičela, pa je prelazak u Ergotelis možda i najbolje rješenje u ovom trenutku.

Olimpijakos poslije 17 odigranih kola ima 16 pobjeda i remi, odnosno deset bodova više od drugoplasiranog PAOK, pa će svi u Pireju biti skoncentrisani na dvomeč osmine finala Lige šampiona u kojem se sastaju sa Mančester junajtedom.

U to vrijeme (25. februar - 19. mart), Šćepović će uveliko igrati u Ergotelisu, koji se nalazi na šest bodova iznad zone ispadanja. Ovaj klub je na 12. mjestu na tabeli (4-8-5, 19:21, 20 bodova), dok su ispod crte Apolon Smirnis (14), Verija (14) i Aris (11).

Da ima kvalitet, Šćepović je pokazao u dva meča sa Fokikosom u Kupu Grčke, kada je u pobjedi Olimpijakosa od 5:1 postigao dva gola, a potom bio asistent u revanšu (3:5). Ipak, u Superligi i Ligi šampiona igrali su Mitroglu i Saviola.

(MONDO, Foto: redplanet.gr)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC