• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džajić: Stojadinović je morao da ode...

"Smatram da je smjena Stojadinovića očekivana odluka sa stanovništva narušene atmosfere u svlačionici, koja je najvažniji dio kluba".

 Džajić: Stojadinović je morao da ode... Izvor: MONDO

Predsjednik Crvene zvezde Dragan Džajić rekao je da je smjena sportskog direktora Zorana Stojadinovića bila očekivana i logična odluka poslije njegovog sukoba sa igračima.

"Svi su upoznati sa tim da se pojavio problem prije desetak dana. Svi su bili nestrpljivi da se donese konačna odluka, što lično, nije bio moj stav. Želio sam da sačekamo malo da se strasti smire. Smatram da je smjena Stojadinovića očekivana odluka sa stanovništva narušene atmosfere u svlačionici, koja je kada se sve sagleda najvažniji dio kluba. Nastavak saradnje sa sportskim direktorom je bio teško ostvariv, prvenstveno zbog lošeg odnosa sa igračima", rekao je Džajić za klupski sajt.

Opširniji intervju sa predsjednikom Crvene zvezde pročitajte večeras na MONDU.

Džajić je naveo da je cilj kluba da se poslije šest godina osvoji šampionska titula.

"Titula bi nam dosta značila u svakom smislu, a najviše u sportskom jer dugo čekamo da budemo prvi. Sa finansijske strane mogli bismo da profitiramo ukoliko bismo se plasirali u Ligu šampiona. Mislim da bi osvajanje prvenstva bio veliki zamajac za čitav klub. Mi se nosimo sa velikim problemima i to ne krijemo, živimo sa tim. Grčimo se i moj stav je da i pored toga treba da zadržimo glavne igrače i kostur tima, po cijenu toga da se mučimo još neko vrijeme. Igrači koji su nam bitni i za koje smatramo da su nam neophodni da bismo bili prvi na kraju sezone, treba da ostanu", dodao je Džajić.

Prema njegovim riječima zimske pripreme su izuzetno važne da bi ekipa imala manje oscilacija nego u jesenjem dijelu.

"Nijednom treneru u Crvenoj zvezdi nije lako, jer smo mi klub koji uvijek traži rezultate i ima najviše ambicije. Kasnili smo sa pripremama, nismo znali ko ce biti trener, niti sa kakvim timom ćemo započeti sezonu. Zbog toga smo imali velike oscilacije i nekoliko utakmica je bilo za infarkt. Zbog toga naglašavam da nam je naredni pripremni period veoma važan i insistiram na odličnim pripremama", naveo je Dzajić.

Najbolji igrač u istoriji srpskog fudbala ponovio je da zna na kojim mjestima su potrebna pojačanja..

"Znamo šta nam je potrebno, razgovaraćemo sa trenerom i pokušati da nađemo najbolja rješenja. Mladi igrači, tu prije svih mislim na štopere su dosta napredovali, prije svih Krneta. On ima svojih nedostataka, ali i mnogo karakteristika dobrog igrača. Drago mi je što imamo dobru konkurenciju i potrebno je da je imamo. Igrači sa manjom minutažom to moraju da prihvate i da se radom i trudom nametnu stručnom štabu", zaključio je Džajić.

Crvena zvezda je prvi dio šampionata završila na drugom mjestu sa bodom manje od Partizana.

(MONDO/Tanjug, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC