• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Barsa se plaši Sitija"

Jaja Ture, bivši igrač Barselone, smatra da Katalonci u strahu dočekuju duele Lige šampiona protiv "građana". "Prilično su uplašeni", konstatuje on.

 "Barsa se plaši Sitija" Izvor: MONDO

Mančester siti pobijedio je u osam od posljednjih devet utakmica i sa velikim optimizmom dočekuje predstojeće izazove. Počev od utakmica oko Nove godine, do osmine finala Lige šampiona.

Borba za "ušati" pehar ukrstila je puteve vicešampione Engleske i moćne Barselone, prvaka Španije. Prvi međusobni meč odigraće 18. februara, a revanš 12. marta, u Kataloniji.

Jaja Ture (30), zadnji vezni Sitija, nosio je dres "Blaugrane" od 2007. do 2010. godine i smatra da se njegov bivši klub plaši sadašnjeg.

"Barselona je prilično uplašena od nas. Vide kako igramo u Premijer ligi, posebno kod kuće. Zaista ih je strah", rekao je on.

Snažni vezista iz Obale Slonovače stigao je u Mančester 2010. godine. Osvojio je jednu titulu i ne odriče se borbe za još jednu, pošto Siti trenutno zaostaje samo bod za liderima, Liverpulom i Arsenalom.



"Igramo fantastičan fudbal i postižemo mnogo golova. Krasi nas totalni napad. Biće teška utakmica (protiv Barselone) i znamo da će nam za pobjedu biti neophodna najbolja igra".

Prije toga, "građane" očekuje duel sa Liverpulom. U Sitiju znaju svoje ciljeve, i kratkoročne i dugoročne.

"Da bismo ispisali istoriju potrebno je vrijeme. Srećan sam što sam na pravom mjestu, jer je klub doveo fantastične igrače. Sve je na svom mjestu i siguran sam da će Mančester siti za nekoliko godina biti najveći klub na svijetu", podvukao je Ture.

Njegov tim obezbijedio je plasman u eliminacionu fazu Lige šampiona kroz Grupu B, u konkurenciji Bajerna, Viktorije Plzenj i CSKA Moskve.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images/Lennart Preiss, Bongarts)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC