• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola prati Mitrovića!

Belgijski mediji navode da u Arsenalu, Čelsiju, Ajaksu i Bajern Minhenu iz nedjelje u nedelju gledaju utakmice Anderlehta,tačnije Aleksandra Mitrovića

 Gvardiola prati Mitrovića! Izvor: MONDO

Partizan je ljetos, poslije samo jedne sezone u kojoj je Aleksandar Mitrović nosio crno-bijeli dres, prodao sjajnog napadača Anderlehtu za pet miliona evra.

Od tog dana, do večeras, "Mitrogol" je igrao i dobro i loše, dobijao crvene kartone, ulazio u konflikte s protivničkim navijačima, trpio kritike trenera i medija, ali i privukao pažnju skauta najvećih evropskih klubova. Mitrović, strijelac devet pogodaka za Anderleht, nalazi se na meti Arsenala, Čelsija, Ajaksa i Bajerna iz Minhena, pišu belgijski mediji.

Ove večeri, u utakmici sa Zulte Varegemom, srpski reprezentativac nije uspio da postigne gol, ali su mu poništena dva. Sve to pratili su brojni skauti, a Anderleht je jedva pobijedio autogolom igrača gostujućeg kluba.

Bio je to drugi meč u Jupiter ligi u kojoj Mitrović nije postigao gol, nakon serije od tri pogotka na tri susreta za tri pobjede "kraljevskog kluba" iz prijestonice Belgije.

Belgijski mediji navode i da Anderleht nema namjeru da prodaje Mitrovića ni ove zime, ni narednog ljeta, ali teško da će neko u klubu moći da bude imun ako se bilo koji od nabrojanih giganata zainati i odriješi kesu.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty Images/EuroFootball)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC