• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Istina je, Il Gvan dolazi u Partizan"

Menadžer Fahrija Šekularac potvrdio da u Humsku stiže napadač iz Sjeverne Koreje, iz trećeg pokušaja.

 "Istina je, Il Gvan dolazi u Partizan" Izvor: MONDO

Prema pisanju "Sporta", rukovodstvo Partizana pronašlo je još jedno novo napadačko rješenje u ovom prelaznom roku. Pored Petra Škuletića, crno-bijelima je ponovo interesantan i Jong Il Gvan (21).

Sjevernokorejski fudbaler nekoliko je puta dovođen u vezu sa klubom iz Humske, a list otkriva da je šampion Srbije ove zime već počeo da čini konkretne poteze.

"Početkom radne nedjelje, sportski direktor Albert Nađ i generalni sekretar Darko Grubor poslali su garantno pismo iz Humske u Sjevernu Koreju, koje je neophodno u proceduri, zbog poznate političke zatvorenosti pomenute države prema ostatku svijeta".

Prema pisanju lista, Sjevernokorejci su tražili i dobili i dodatnu garanciju, koja podrazumijeva da crno-bijeli moraju da puste Il Gvana kada god se okuplja prezrenetacija te zemlje. Zahtjev je potpisao tamošnji general za sport, čime su razriješene sve dileme.

Isto je potvrdio i menadžer Fahrija Šekularac.

"Istina je, Il Gvan će stići u Partizan poslije Nove godine. Poslali smo neophodnu dokumentaciju koju su zahtjevali iz Sjeverne Koreje, tamošnji general sporta je takođe dao garancije i samo čekamo dolazak njihove reprezentacije u Belek, poslije čega će se napadač priključiti crno-bijelima. Radi se o sjajnom igraču, koji može da bude vleiko pojačanje, a uz to nije skup", rekao je on.

Sjevernokorejac će se pridružiti crno-bijelima po dolasku na pripreme u Tursku, ali neće potpisati ugovor dok ga trener Marko Nikolić i Nađ ne vide u radu sa ekipom. Ako zadovolji, biće mu ponuđeno da ostane.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images/Kiyoshi Ota)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC