• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac i poslije skupštine bez predsjednika

Održana skupština FK Borac, ali nije izabran novi predsjednik kluba. Izbor Draška Ilića zaustavili „Lešinari“, piše „Press RS“

 Borac i poslije skupštine bez predsjednika Izvor: MONDO

Umjesto izbora nasljednika Srđana Šuputa, koji je podnio ostavku, formirana je radna grupa čiji je zadatak da pripremi neophodne materijale i predloge do naredne Izvještajno-izborne skupštine koja je zakazana za 23. januar 2014. (12 časova).

Pored Šuputa i Ilića, u istom tijelu su i Dragan Veselinović, Zoran Novaković, Darko Ćulum, Radenko Damjanović, Darko Ljubojević, Draško Žarić, Boško Verčević te Stanoje Štrbac.

Uoči današnjeg zasjedanja u javnosti su pojavile tri scenarija, prema jednom Šuput je trebao da ostane na funkciji, prema drugomm, funkciju predsjednika htio je i Branko Kovačević, dok je prema trećemm Ilić trebao da bude izabran ali ništa od toga se nije desilo, piše „Press RS“.

Ilić, predsjednik PFS Banjaluka priznao je da mu je gradonačelnik Slobodan Gavranović ponudio fotelju, ali, najvatreniji navijači Borca, popularni „lešinari“ su se pobunili i poručili da ga neće podržati jer je kako su istakli, on politički angažovan, te zbog činjenice da je većina klubova u njegovom savezu su na ivici egzistencije i da mu ne vjeruju da može pomoći Borcu.

Kako navodi „Press RS“, Ilić je kada je vidio šta se sprema, odustao od kandidature.

Odlazeći predsednik Šuput obratio se skupštini, čijem zasedanju je prisustvovalo 19 od 25 članova.
„Dosta toga pozitivnog smo uradili, međutim, još je mnogo problema koji pritišću klub. Ukupan dug je približno 17 miliona maraka, a radna zajednica devet meseci nije dobila platu“, rekao je, između ostalog, Šuput.

On je svoj odlazak obrazložo činjenicom da nije imao podršku ostalih članova UO pošto su Milan Radović, Aleksandar Jakovljević i Jovo Rosić odstupili, a Nikola Dubravac i Ljubomir Ćubić nisu ni dolazili na sastanke.

(MONDO, Foto: FKBORAC)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC