• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Bane Ivanović je veliki dečko...

...i oprostio je Luisu Suarezu što ga je ujeo na prethodnom duelu Čelsija i Liverpula, tvrdi trener "plavaca" uoči novog okršaja istih timova.

 Murinjo: Bane Ivanović je veliki dečko... Izvor: MONDO

Kapiten "orlova" Branislav Ivanović i "kanibal" Luis Suarez u nedelju u 19. kolu Premijer lige sastaće se prvi put od aprila, kada je Urugvajac ugrizao srpskog fudbalera.

Suarez je tokom remija (2:2) na Enfild Roudu ujeo Ivanovića za ruku, zbog čega je i kažnjen sa 10 utakmica zabrane igranja. On se kasnije izvinio srpskom reprezentativcu za svoj postupak, a Žoze Murinjo, trener Čelsija tvrdi da neće biti zle krvi između dvojice fudbalera na premijerligaškom duelu u nedelju od 17 časova na Stamford Bridžu.

"To je bila velika stvar, ali Iva misli da je to prošlost. Svi nastavljaju dalje, i on je nastavio. Mislim da je Iva veliki dečko, a kad to kažem mislim da ima veliko srce i jaku ličnost. On nije Miki Maus igrač koji se žali zbog sitnih stvari", izjavio je portugalski stručnjak britanskim medijima.

Murinjo je malo "komplementirao" Banetu uoči važnog meča, ne bi li mu otkravio srce, nakon što mu je zabranio da dođe u Beograd u petak i lično primi nagradu za najboljeg fudbalera Srbije u izboru FSS.

Čelsi poslije 18. odigranih kola u Premijer ligi zauzima treće mjesto na tabeli, iza Arsenala i Mančester sitija, sa 37 bodova, dok mu Liverpul "diše za vrat" sa samom bodom zaostatka.
(MONDO:Foto: Youtube screenshot)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC