• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arsenal, Junajted i Liverpul imaju istu ideju

Pedro Rodrigez trenutno je u prvom planu u svojoj Barseloni, ali svjestan je i on koliko su svjesni i drugi da to neće zauvijek biti tako.

 Arsenal, Junajted i Liverpul imaju istu ideju Izvor: MONDO

Izlaskom Nejmara iz suspenzije, a tek povratkom povređenog Lionela Mesija, sasvim je izvjesno da će Pedro ponovo na klupu i s klupe povremeno u igru.

Strijelac het-trika u posljednjoj pobjedi Barselone u Primeri, na vrućem gostovanju ekipi Hetafea (od 2:0, do 2:3 za devet minuta), nalazi se na meti tri velika engleska kluba. "Marca" piše da će ovog januara Arsenal, Mančester junajted i Liverpul pokušati da nagovore Sandra Rosela da proda reprezentativca Španije, koji svaki sekund na terenu koristi maestralno.

Pedro je kao rezerva i kao igrač koji je samo četiri puta odigrao svih 90 minuta za Barsu, postigao već deset golova ove sezone i to iz 13 udaraca ka golu.

U Španiji postoji pravilo da, kada igrač potpisuje ugovor, bude unijeta i minimalna cjena otkupa, odnosno iznos koji klub ne može da odbije ako stigne ponuda ista ili "jača" od toga. U Pedrovom slučaju to je 150 miliona evra, što svakako neće platiti nijedan klub na svijetu, ali "Marca" procjenjuje da bi Rosel mogao da pristane i proda krilnog napadača za oko 40 miliona evra, što je bila cijena za koju je Real Madrid pustio Mesuta Ozila u Arsenal.

Pedro, dijete Barselone i jedan od najboljih đaka "La Masije", mogao bi u transferu da pronađe svoj interes, jer bi kao starter u Premijer ligi bio bliži startnom timu Španije na Mundijalu, nego ukoliko do kraja sezone bude čekao šansu u konkurenciji Mesija i Nejmara, ali i Aleksisa Sančeza i povremeno "lažnog" napadača, veziste Seska Fabregasa.

(MONDO:Foto: Guliver/Getty Images/Gonzalo Arroyo Moreno)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC