• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miske: Nikog ne smijemo potcijeniti u Brazilu

"Nisam mogao vjerovati da nikad nismo pobijedili Iran u pet utakmica. Ne treba potcijeniti nikoga, nijednu ekipu na SP", kaže Misimović.

 Miske: Nikog ne smijemo potcijeniti u Brazilu Izvor: MONDO

Bosanskohercegovački reprezentativac Zvjezdan Misimović posjetio je u subotu fan šop Fudbalskog saveza BiH na "Sarajevo Holidej Marketu".

Ispred kućice FS BiH okupili su se brojni navijači i ljubitelji fudbala, gdje su čekali jednog od svojih najdražih igrača.

Misimovićev dolazak izazvao je veliku pažnju posebno najmlađih navijača "zmajeva", kojima je podijelio autograme i fotografije za uspomenu. Takođe, svi oni koji su kupili dres ili neki drugi suvenir u fan šopu, imali su priliku da dobiju na njemu i Misimovićev paraf.

U izjavi za medije, koju je objavila agencija "Anadolija", Misimović je rekao da "zmajevi" imaju realne šanse za plasman u naredni krug predstojećeg Svjetskog prvenstva 2014. u Brazilu.

"Svako zna da je Argentina izraziti favorit u grupi i ako bude sve normalno biće prvi u grupi, a mi ćemo se boriti sa Nigerijom, možda i Iranom za drugo mjesto. Ali mislim da imamo dosta kvaliteta da izborimo plasman u sljedeći krug",
rekao je Misimović, prenosi "Oslobođenje".

Prema njegovom mišljenju, dobra stvar je što će BiH prvu utakmicu na Mundijalu igrati upravo protiv Argentine.

"Nisam mogao vjerovati kad sam vidio statistiku da nikad nismo dobili Iran u pet utakmica. Ne treba potcijeniti nikoga, nijednu ekipu na Svjetskom prvenstvu. Ali kad vidim njihove igrače i naše, mislim da moramo dobiti tu utakmicu".

Govoreći o svojoj povredi, Misimović je dodao da mu je napukao aduktor, te da će biti potrebno dva - tri mjeseca da ozdravi. Trenutno je na terapijama u Minhenu, a ubijeđen je da će biti spreman do SP.

"Imam još godinu dana ugovora u Kini, znači sljedeću sezonu. Mislim da ću ostati. Bili smo jako uspješni, osvojili smo kup, prvi trofej za moj klub. Sviđa mi se, nije da sam nezadovoljan", zaključio je Miske.

(MONDO, foto: Oslobođenje, Amer Kajmović)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC