• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO 2013: Ovo ste čitali, lajkovali...

Nevjerovatno je šta sve može da stane u 31.536.000 sekundi! Podsjetite se!

 MONDO 2013: Ovo ste čitali, lajkovali... Izvor: MONDO

U ponoć, kada se poklope kazaljke, navršiće se godina, odnosno 52 nedelje, 365 dana, 8.760 sati, 525.600 minuta... 31.536.000 sekundi.

Šta smo mi u MONDU uradili za to vrijeme i šta ste vi od svega toga najviše čitali, komentarisali, lajkovali, šerovali, hvalili, kritikovali, osporavali?

MONDO vam donosi izbor tekstova, intervjua, top lista, galerija, video snimaka, anketa, ma svega onoga što ste VI čitali!

Bez sumnje, najviše vas je (i nas) inspirisala fotka hrabre Nataše Kovačević, koja je putem MONDA otišla "viralno" u nebesa i zabilježila više od 11.000 "lajkova" na Facebooku. To je i dokaz da je Nataša bila osoba koja je nevjerovatnom snagom volje poslala najjaču pozitivnu poruku svima nama i da je najveći broj vas tu poruku i prepoznao.

Nisu sve poruke bile pozitivne. Nažalost, bilo je više negativnih, pa je tako najčitanija vijest godine bila reportaža sa 145. "vječitog derbija", koji je obilježilo nasilje. Kažu da slika govori 1.000 riječi, a ova koju se nametnula sama po sebi rekla je bar 100.000 reči!

Ostali smo šokirani kada je Viktor Troicki suspendovan zbog nesporazuma, zatekla nas je ujdurma oko ABA i Evrolige, nasmijala nas priča koju nam je ispričao čika Suki, Srbija je ustala na noge da aplaudira Dejanu Stankoviću koji je po završetku veličanstvene fudbalske karijere izabrao MONDO kao medij kojem će dati prvi "penzionerski" intervju i na to gostovanje ponosni smo koliko i kada su nam u goste dolazili Duško Vujošević, Dejan Radonjić, Miloš Ninković, Saša Ilić, Nenad Lalatović, Miško Ražnatović...

Janko Tipsarević nije bio u situaciji, ali nam je svakako dao intervju koji ste masovno čitali, baš kao i naše svježe uvedene "Top liste", od kojih vam se najviše dopala ona posvećena tučama sportista i njihovim nesvakidašnjim dresovima. Jedna šubara uzburkala je strasti, kao i intervju o "mapetovcima" koji nam je dao Nebojša Čović.

Svakako jedna od vijesti godine bila je ona kada je Dragan Džajić udario Čovića pa podnio ostavku, a jednaku dozu kontroverzi izazvala je i scena kada je Kimi, jedan od vođa navijača Partizana, skinuo traku fudbaleru crno-bijelih Marku Šćepoviću. MONDO se potom i osvrnuo na situaciju mladog asa, koji je već narednog ljeta napustio Humsku.

Pisali smo vam često i opširno, a još češće povjerljivo, o događajima u Ljutice Bogdana i Humskoj, nažalost oprostili smo se od predsjednika FK Vojvodina, Bate Butorovića, koji nas je rano napustio i koji je uvijek i sa zadovoljstvom komunicirao sa MONDOM.

Kada su vidio snimci u pitanju, dopao vam se kolaž poteza nevjerovatnog Ronaldinja, a ništa manje nije vas oduševila priča o Kajseru, "fudbalskom lažovu kakav se više ne rađa".

Među najčitanije vijesti spada i tužna priča o prekidu finala Kupa Radivoja Koraća zbog sukoba Grobara i Delija, a među pozitivne svakako spada i nastup Novaka Đokovića koji je branio imidž Srbije u Njujorku. Smijali ste se hrvatskom komentatoru, ali i rastužili na vijesti o teškoj povredi Mihaela Šumahera.

MONDO je prošlog proljeća nagovijestio ono što se potom dogodilo u Crvenoj zvezdi, ali i otkrio zaleđinu problema u Partizanu. Bivši trener crveno-bijelih Aleksandar Janković izabrao je MONDO za ispovjest, reporteri MONDA izvještavali su vas iz Zagreba prije, za vrijeme i poslije utakmice Hrvatska - Srbija, a ono na šta smo posebno ponosni su naši pouzdani izvori, pa tako naša redakcija jedina u Srbiji može da se pohvali da je pogodila i sastav Siniše Mihajlovića za meč na "Maksimiru" i za duel na "Marakani".

Bilo je tu i situacija kada smo se slučajno ili namjerno nalazili na pravom mjestu u pravo vrijeme, pa smo bili među 5.000 Hrvata, na žurki Zdravka Mamića, otkrili tajnu Božidara Maljkovića, zatekli se na parkingu ispred Humske kada je Crvena zvezda zaboravila svoju dvojicu igrača poslije derbija.

Bili smo i u Odesi, gdje su lepe žene.

A, da - ATLETIKA!

I ovim putem MONDO čestita Emiru Bekriću i Ivani Španović na planetarnim uspjesima zbog kojih nas i dalje podilazi jeza i osjećaj ponosa. Isti je slučaj sa našim rukometašicama! Bravo, djevojke! Naravno, i vi ste njihove uspjehe masovno čitali.

Jedno vrijeme trajao je "hype" oko Adnana Januzaja, Novak Đoković izgubio je mjesto Broj 1, ali je imao fantastičnu sezonu, naš reporter vozio se zajedno sa našim najbržim čovjekom Dušanom Borkovićem, kao i svi ljubitelji sporta i mi smo se bavili hipotetikom, imali smo i besplatnu reklamu na BBC, nju smo s čežnjom gledali, a pred 2014. moramo malo da se uozbiljimo i zapitamo se:

Gdje ćemo igrati fudbal?

Srećna Vam Nova, 2014. godina!

Vaš MONDO.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC