• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkud Milan Gašić u Zvezdi?

Dolazak sina gradonačelnika Kruševca na okupljanje crveno-bijelih izazvalo veliku pažnju. Otac tvrdi: "Ne guram ga!". Džajić: "Došao je na probu".

Među igračima koje je trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović prozvao na početku zimskih priprema sedeo je i momak za kojeg niko od velikog broja okupljenih novinara, snimatelja i fotoreportera nije znao kako se zove.

Tek u večernjim časovima otkriveno je da je u pitanju Milan Gašić (19), sin gradonačenika Kruševca i potpredsjednika SNS. Njegova fudbalska biografija nije poznata većem broju ljudi, osim podataka da je bio član mlađih selekcija Napretka i da je trenirao u Zemunu.

Njegov otac, Bratislav Gašić, decidirano je poručio da ne protežira svog sina i da ne stoji iza njegovog dolaska na probu među crveno-bijele.

"Sramota je kako su neki mediji razapeli Milana. S moralnom odgovornošću tvrdim da ne stojim iza njega i da ga ne guram. Imam trojicu sinova, svi igraju fudbal. Milan je štoper, ima 19 godina, bivši je pionirski i kadetski reprezentativac Srbije. Bio je u Zemunu kod Bunjevčevića i imao povredu, koju je izlečio. Došao je u voljenu Zvezdu da se izbori za ugovor. To što sam ja na visokoj funkciji u javnom životu ne znači i da ga protežiram, niti mi je to ikad palo na pamet", rekao je on za "Kurir".

Sudeći prema izjavama Zvezdinih čelnika, nisu svi bili upoznati sa činjenicom da će mladi igrač doći na prozivku. Slaviša Kokeza rekao je za "Blic" da se vratio u zemlju u subotu i da je o dolasku Gašića informisan iz medija.

"Želim da istaknem da sam danas prvi put čuo za ovog igrača i da sa njegovim dolaskom na probu nemam nikakve veze. Tražiću da o ovome raspravlja Upravni odbor", najavio je potpredsjednik kluba.

Dragan Džajić, prvi čovjek crveno-bijelih, odgovorio je na pitanje o Gašiću kontrapitanjem i konstatacijom da je mladi igrač došao na probu.

"Vi odmah da je po političkoj liniji? On nije naš igrač, došao je na probu, ima to pravo. Doveo ga je menadžer. Zovite me da me pitate za njega ako postane Zvezdin igrač... Pa, šta sad? Ako je neko sin pjevača, glumca ili političara ne može da igra u Zvezdi?", rekao je predsjednik kluba za "Alo".

Trener Slaviša Stojanović kratko je poručio da mu je rečeno da provjeri Gašićev kvalitet.

"Meni je rečeno da probam tog igrača i ova prva sedmica služi za probu. Ja ću da ga probam, vidjećemo. Više nemojte ništa da me pitate o toj temi", rekao je on istom listu.

Vladan Binić, nekadašnji igrač Crvene zvezde, a sadašnji visoki funkcioner Napretka, otkrio je da će sa posebnom pažnjom čekati ishod Gašićeve probe u Ljutice Bogdana.

"Ako Milan bude potpisao profesionalni ugovor sa Zvezdom, budite uvjereni da ću zatražiti na sjednici Upravnog odbora da svi treneri mlađih kategorija Napretka dobiju otkaz, zajedno sa direktorom Matijaševićem. Bolje nisu zaslužili ako se ispostavi da nam je promakao igrač takvog talenta", izjavio je Binić za Mozzart sport.

(MONDO, Foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC