• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Interu samo bod, Mihajloviću tri

"Nerazuri" na Meaci nisu uspjeli da pobijede Kjevo - 1:1. Sampdorija ubjedljiva protiv Udinezea - 3:0, uz tri isključenja.

Fudbaleri Intera poslije 19. kola su se pomjerili sa šeste na petu poziciju, ali način na koji su to uradili ne može da obraduje nijednog njihovog navijača.

Gostovanje Kjeva, koji se bori za opstanak, bilo je prilika za dobru i efikasnu partiju, međutim, sve se završilo "mršavim" remijem, po kiši i pred malim brojem gledalaca.

Zdravko Kuzmanović i Ivan Radovanović vodili su duel na sredini terena, a na kraju je osmijeh zasijao na licu Radovanovića - 1:1 (Nagatomo 12 - Paloski 8).

Juto Nagatomo je odmah poslije izjednačujućeg pogotka još jednom smjestio loptu u mrežu, ali je taj gol poništen zbog nepostojećeg ofsajda... U drugom dijelu je najbolju šansu propustio napadač Kjeva Siril Tero.

Interu je to treći remi iz četiri prvenstvene utakmice na stadionu Đuzepe Meaca, otkako je na poziciju predsjednika došao Indonežanin Erik Tohir. Savladan je samo Milan i to majstorskim golom Palasija u posljednjim minutima.

Siniša Mihajlović preuzeo je Sampdoriju kada je bila u zoni ispadanja i za sedam kola je doveo nadomak sredine tabele.

Na prvi poraz od dolaska iz Srbije, prije nedjelju dana u Napulju, Sampa je reagovala ubjedljivom pobjedom nad Udinezeom - 3:0, uz dva gola odličnog Brazilca Edera (16p, 47) i jedan Gastaldela (87).

Alan kod gostiju, Sorijano kod domaćih, pa Silva kod gostiju, jedan po jedan su odlazili u svlačionicu zbog dva žuta kartona.

Nenad Krstičić bio je u startnoj postavi Sampdorije, kao i Dušan Basta na suprotnoj strani. Obojica su zamijenjena u drugom poluvremenu.

(MONDO, foto: Beta/AP/Luca Bruno)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC