• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOŠA: Opomena Milinković Saviću

Trener Branko Babić primjetio da se perspektivni vezista ponaša neprofesionalno i naredio pomoćniku Milanu Kosanoviću da razgovara sa njim.

Sergej Milinković-Savić (18, 192cm), zlatni "Litvanac" i jedan od najtalentovanijih fudbalera u Vojvodini, kritikovan je zbog nedovoljne angažovanosti na treninzima.

Mladi vezista, velika želja holandskog PSV Ajndhovena, nije na početku priprema za nastavak sezone pružao ono što trener očekuje. Zbog toga je Milan Kosanović, pomoćnik Branka Babića, bio prinuđen da mu skrene pažnju na obaveze.

"Dečko je prihvatio zamjerke i obećao da će promijeniti ponašanje. Nikome se neće gledati kroz prste i tolerisati neprofesionalni odnos. To je za dobro tih mladih igrača", rekao je Babić "Žurnalu".

Sergej Milinković Savić potpisao je krajem 2012. profesionalni ugovor sa klubom u kojem je ponikao. U minuloj polusezoni je, pod vođstvom Marka Nikolića, sjedio na klupi prvog tima na većini utakmica, a dva puta je nastupio. Paralelno je igrao za omladince.

U prvim tim je prekomandovan i njegov mlađi brat, Vanja Milinković Savić, talentovani golman, kadetski reprezentativac Srbije.

Njih dvojica su sinovi Nikole Milinkovića, nekadašnjeg fudbalera Bečeja i nekoliko njemačkih klubova, i Milane Savić, bivše košarkašice.

(MONDO, foto: MONDO/M. Šolak)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC