• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stevanović između Novog Sada i Sarajeva

Bivši fudbaler Borca i Vojvodine, a sadašnji Sevilje, razmišlja gdje će održavati formu do kraja sezone i početka Mundijala u Brazilu.

Poslije samo deset nastupa za Sevilju, sa kojom ima ugovor do juna 2017, i tri za Elče, Miroslav Stevanović (23) razmatra svoje opcije.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, koji se afirmisao nastupajući za Vojvodinu, želi da ostane u planovima selektora "zmajeva" Safeta Sušića pred polusezonu uoči Svjetskog prvenstva.

Sudeći prema pisanju medija u BiH i pojedinih listova iz Andaluzije, momak iz Zvornika lako bi mogao da se vrati na "Ex-Yu" prostore. Za njegove usluge je zainteresovana Vojvodina, kao i Sarajevo, koje pod vođstvom Vinsenta Tana želi da napravi respektabilan tim.

U dresu kluba sa "Koševa", Stevanović bi bio pred pogledom selektora BiH, a ponuda da se preseli u Sarajevo i zvanično je stigla na adresu Sevilje prošle nedjelje.

Istovremeno i "lale" žele da ojačaju konkurenciju u svom mladom timu i sa svojim nekadašnjem igračem još jednom napadnu trofej Kupa Srbije.

Stevanović je počeo karijeru u lokalnom klubu Drina iz Zvornika, a u Novi Sad je stigao sa 18 godina. Sezonu 2009/10 proveo je u banjalučkom Borcu (tamo odigrao 15 utakmica i postigao dva gola), a za Vojvodinu je nastupio 84 puta. U crveno-bijelom dresu bio je 13 puta strijelac i 12 puta asistent.

U Sevilju se preselio prošle zime i ubrzo proslijeđen Elčeu na pozajmicu.

Prošao je sve kategorije reprezentacije Bosne i Hercegovine, uključujući i "A" selekciju.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC