• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"U Partizanu stanje redovno i bez Đurića"

"Nemamo dodirnih tačaka sa tim slučajem.Vjerujemo da će se dokazati da je radio dobro i kako treba",poručio potpredsjednik crno-bijelih Mile Jovičić.

Sudeći prema porukama iz Humske, ostanak predsjednika kluba Dragana Đurića u pritvoru nije uticao na svakodnevne aktivnosti.

U danu kada je određena visina jemstva za izlazak Đurića na slobodu, rukovodstvo Partizana sazvalo je vanrednu konferenciju za novinare. Poslije sastanka Sekretarijata kluba, pred novinare su izašli potpredsjednici Mile Jovičić, Ratomir Babić, Duško Jovanović i direktorka marketinga Snežana Filipović.

Mile Jovičić je rekao da je ostanak prvog čovjeka kluba u pritvoru nemio događaj i da ne doprinosi stvaranju dobre atmosfere. Ipak, Partizan će nastaviti da funkcioniše redovno.

"Događaj je nemio, ali je odvojen od Partizana i tiče se Đurićevih privatnih kompanija. Bez obzira na sve, u Fudbalskom klubu Partizan radi se u svim segmentima, u punom kapacitetu. Nemamo dodirnih tačaka sa Zekstrom i vjerujemo da će dokazati da je radio dobro i kako treba", rekao je on.

Predstavnici kluba rekli su da izuzetno poštuju Dragana Đurića i sve što je uradio za klub, ali i istakli da je sve što se događa njegova privatna stvar.

Objašnjeno je da Partizan neće imenovati vršioca dužnosti, niti će biti pomjeren datum sazivanja skupštine.

"Za tom promjenom nema potrebe. Skupština će biti redovna... Klub, bez obzira na odsustvo Đurića, radi potpuno normalno. Zaokupljeni smo redovnim poslovima i obavezama, kao što su prelazni rok, pripreme... I sa Đurićem i bez njega suočavamo se sa istim problemima, redovnim tekućim poslovima", podvukao je Jovičić.

Predsjednik FK Partizan Dragan Đurić pozvan je u ponedeljak u Tužilaštvo, na saslušanje zbog sumnji u malverzacije prilikom privatizacije Veterinarskog zavoda. To je učinio kao predsjednik kompanije "Zekstra".

Đuriću je određeno 48-časovno zadržavanje, uz mogućnost određivanja pritvora.

Prema Statutu Partizana, u slučaju sprjiečenosti ili dužeg odsustvovanja predsjednika kluba zamijenjuje jedan od potpredsjednika kojeg on odredi, a ako on nije u mogućnosti ili propusti da to učini zamenjuje ga najstariji potpredsjednik (u ovom slučaju to je Ratomir Babić).

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC