• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ronaldo je najveći igrač današnjice"

Predsjednik Reala iz Madrida možda i pretjeruje, ali treba ga razumjeti, on je veoma svjestan kakvog igrača ima u svom klubu.

Predsjednik madridskog Reala Florentino Perez rekao je da je Kristijano Ronaldo apsolutno zasluženo dobio "Zlatnu loptu", u izboru FIFA i magazina "France football".

"Pravda je zadovoljena. Ronaldo je najbolji igrač na svijetu, on daje svima primjer. Navijači Reala su srećni i ovo je sjajan trenutak za sve nas u klubu. Čast je imati u timu igrača kakav je Ronaldo. Ne želim da pretjerujem, ali ova nagrada nije samo 'Zlatna lopta', već priznanje za najvećeg igrača današnjice koji predstavlja Real i sve nas. Nagrada je bitna za njega najviše zbog toga što prepoznaje njegove napore da dostigne vrh", rekao je Perez za lista "Marca".


Ronaldo je u ponedeljak uveče drugi put u karijeri dobio "Zlatnu loptu" namijenjenu najboljem igraču svijeta, ispred Lionela Mesija i Franka Riberija.

Ronaldo je prošle godine postigao 69 golova u svim takmičenjim u dresu madridskog kluba, a bio je i najzaslužniji što se reprezentacija Portugalije plasirala na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

(MONDO:Foto: Guliver/Getty Images/Denis Doyle)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC