• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bekvalac: Hoću ovih pet igrača u Radničkom

"Moje želje su Aleksandar Živanović, Vladimir Đorđević, Nemanja Milisavljević ,Miljan Mrdaković i Aleksandar Pešić", izdiktirao Bekvalac.

Na početku priprema za drugi dio sezone, šef struke Radničkog iz Niša Dragoljub Bekvalac konstatovao je da je tokom jeseni "osvojen trenutni vrh", a to je četvrto mjesto tabele Superlige. Lijep rezultat, koji poziva i na oprez.

"Lijepo je bilo prezimiti na četvrtom mjestu, ali me to ne može zavarati, jer znam šta sve može da se desi. Najsrećniji ću biti kada ne bude bilo teorije da ispadnemo iz lige. Tek poslije toga ćemo ići na nešto više", rekao je iskusni trener na okupljanju.

Njegovi igrači treniraće u Nišu do 25. januara, a glavni dio priprema odradiće u Antaliji, od tog datuma do devetog februara.

U kakvom sastavu će "Real sa Nišave" dočekati proljeće? Značajno i na bolje izmijenjenom, ako Bekvalčeve želje budu ostvarene.

Šef struke je otvoreno pričao o imenima igrača koje bi volio da dovede na "Čair". Konkretno, pročitao je spisak od pet imena:

"To su Aleksandar Živanović (Jagodina), Vladimir Đorđević (Đer), Nemanja Milisavljević (CSKA Sofija), Miljan Mrdaković (slobodan igrač) i Aleksandar Pešić (Jagodina). Upravo nam ta mjesta nedostaju u timu. To su fudbaleri koji su ponikli u Nišu, koji su igrali za Radnički, sa kojima smo razgovarali i sa kojima razgovaramo", dodao je on.

Zanimljivo je da Nišlije žele da vrate centarfora mlade reprezentacije Aleksandra Pešića, što neće biti nimalo jednostavno, jer se u prvom dijelu sezone afirmisao kao jedan od perspektivnijih srpskih napadača.

Klub su napustili Sead Hadžibulić, Ivica Jovanović, Marko Ljubinković, Aleksandar Simov i Vladan Binić, a još se čeka dolazak Branka Pauljevića, koji je imao obavezu da se pojavi u Partizanu na okupljanju.

"On (Pauljević) je narednih šest mjeseci član Radničkog, osim ako se drugačije ne dogovore dvije uprave", objasnio je Bekvalac.

Predsjednik kluba Darko Bulatović najavio je rad uoči prelaznog roka.

"Očekujemo sa dosta optimizma prelazni rok i završetak poslova vezanih za to. Najbitniji period će biti nedelju-dvije dana ispred nas. Očekujem da mi iz klupske uprave završimo naš dio posla do polaska ekipe za Tursku".
(MONDO:Foto: ilustracija)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC