• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rad se pojačao i "širi se" do Žarkova

"Građevinari" su u utorak predstavili iskusnog Pericu Stančevskog, koji će doneti ozbiljnost mladoj ekipi. Uporedo, očekuju se ponude za fudbalere.

Dok više od 50 fudbalera pokušava da se nametne treneru Aleksandru Jankoviću tokom "otvrene nedelje" na Banjici, FK Rad predstavio je pojačanje u namjeri da na proljeće obezbijedi opstanak u Superligi.

Riječ je o iskusnom defanzivnom vezisti Perici Stančevskom (28), bivšem mladom i seniorskom reprezentativcu Makedonije. On na Banjicu stiže kao slobodan igrač poslije šest mjeseci provedenih u Zvijezdi iz Gradačca, u koju je otišao prošlog ljeta kao igrač BSK Borče.

On bi trebalo da donese iskustvo i ozbiljnost mladom timu, koji će pokušati da se izvuče iz neprijatne situacije na tabeli.

U Radu, prenijeto je MONDU, još nemaju zvaničnih ponuda za igrače iz prvog tima, ali bi to trebalo da se promijeni oko 20. januara, kada će pripreme već biti u jeku.

Do tada, trebalo bi da bude odlučno i koji će igrači "proći" probu, a potom i koji će morati na pozajmicu. U tom smjeru, Rad je napravio dogovor o saradnji sa FK Žarkovo, u kojem će mladi i talentovani "građevinari" skupljati neophodno iskustvo na putu ka prvom timu.

Takođe, Žarkovo bi na taj način postalo stabilniji klub.

(MONDO:Foto: FK Rad)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC