• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mančester vraća Pogbu? Hoće i Vidala...

Trener Junajteda Dejvid Mojes razgovarao sa glavnim pregovaračem u Juventusu Bepe Marotom o angažovanju Pola Pogbe i Artura Vidala.

"Prodaja Pola Pogbe prije 18 mjeseci bila je najveća greška u karijeri ser Aleksa Fergusona", izjavio je nedavno legendarni Zinedin Zidan, koji je sada u stručnom štabu Real Madrida.

Da li će Dejvid Mojes ispraviti Fergijevu grešku? To je veliko pitanje, ali aktuelni trener Mančester junajteda se trudi!

Prema izvorima engleskih medija, Mojes je već razgovarao sa glavnim pregovaračem u Juventusu Bepe Marotom o tome da Junajted kupi francuskog vezistu Pola Pogbu, ali i Čileanca Artura Vidala, koji je krajem prošle godine produžio ugovor sa Juventusom do 2017. godine.

Junajtedova ponuda za 20-godišnjeg Pogbu, koji je kao tinejdžer već bio na Old Trafordu, ali je 2012. godine otišao u Juventus, prema istim izvorima, iznosiće 50-ak miliona evra.

Ali, engleski gigant nije usamljen u želji da angažuje Pogbu. Nedavno je jedan fudbalski agent rekao da će se Pogba vratiti u Francusku, tačnije preći u Pari Sen Žermen narednog ljeta za sumu između 50 i 60 miliona evra, što Juventus neće odbiti.

Za sada glavnu riječ ima Juventus. A poruka iz Torina je: "Ne želimo da prodajemo Pogbu i, za sada su vrata zatvorena svakom potencijalnom kupcu".

Upravo je Bepe Marota prije desetak dana dao izjavu kojom je umirio navijače torinskih crno-bijelih: "Klub nema namjeru da proda Pogbu. Njemu će biti ponuđen novi ugovor i nemam više šta da dodam na tu temu".

(MONDO, Foto: Guliver/Getty Images/Claudio Villa)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC