• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Kasalica oprostio Zvezdi 170.000 evra!

Filip Kasalica, prema saznanjima MONDA, oprostio je "debeo" dug Crvenoj zvezdi i u utorak uveče otputovaće u Rusiju na potpis ugovora sa Mordovijom.

Poslije desetak fudbalera koji su Crvenu zvezdu napustili tužbom pred Arbitražnom komisijom FSS, dogodio se i drugačiji primjer.

Filip Kasalica, prema saznanjima MONDA, oprostio je klubu dug od oko 170 hiljada evra, prije nego što je spakovao kofere i krenuo put Rusije, na pregovore sa drugoligašem Mordovijom. Crveno-bijelima će, ukoliko brzonogi napadač u utorak bude prošao ljekarske preglede, sljedovati još 250 hiljada evra od kluba iz Saranska, koji je trenutno lider u trci za povratak u Premijer ligu Rusije.

To obeštećenje, navodno, Zvezda bi trebalo da dobije u junu mjesecu ove godine.

Kasalica će put Saranska krenuti prvo letom na relaciji Beograd - Moskva, odakle ga čeka još 630 kilometara istočno do grada sa oko 320 hiljada stanovnika.

Kasalica je u Crvenu zvezdu došao u januaru 2012. godine, iz užičke Slobode, za oko 300 hiljada evra i procente od naredne prodaje. U crveno-bijelom dresu odigrao je 65 utakmica, postigao 12 golova, uz 12 asistencija, ali je ove sezone izgubio mjesto u startnoj postavi, što zbog promjene formacije u kojoj je Zvezda nastupala, što zbog jačanja konkurencije u napadu.

Portal "Transfermarkt" procijenio ga je na oko 1,5 miliona evra.

Ovaj 25-godišnji Užičanin izabrao je da nastupa za reprezentaciju Crne Gore za koju ima 11 mečeva i jedan postignuti gol.

(Nikola Janković - MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC