• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tončev za MONDO: Zvezda se ne ucjenjuje!

Potpredsjednik crveno-bijelih o Luki Joviću, Aleksandru Lukoviću, reviziji ugovora... "Kao što se mijenja Srbija, tako mora i Zvezda".

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović za proljećni dio sezone na raspolaganju će imati 25 fudbalera.

To je najavljeno poslije sjednice Upravnog odbora održane u ponedjeljak, a dan kasnije, u razgovoru za MONDO, potpredsjednik kluba Ivica Tončev ponovio je da će doći do smanjenja igračkog kadra, ali...

Slučajno ili ne, Tončev je izgovorio broj - 26. Da li je taj jedan više Luka Jović?

Pitali smo ga to, jer je prema saznanjima našeg portala u toku dana bilo kontakata između oca talentovanog napadača i predsjednika Dragana Džajića. Navodno, traženo je mjesto za Luku na treninzima prvog tima.

Tončev nam to nije potvrdio, ali ni demantovao, već je oštro rekao:

"Crvena zvezda je klub za koji navija 52 odsto stanovnika Srbije. Možda nije veliki klub kao nekada, ali budite sigurni da dokle god sam ja u Zvezdi, Zvezdu niko neće ucjenjivati".

Inače, u Ljutice Bogdana je u utorak, samo dan poslije sjednice Upravnog odbora, održan sastanak Odbora za hitna pitanja, u čijem sastavu su predsjednik, trojica potpredsednika i član UO Branko Radujko.

O nekim od tih "hitnih" pitanja razgovarali smo sa Tončevim.

Da li se Zenit javio povodom Aleksandra Lukovića?

"Jeste, pokazali su da su ozbiljan klub i u 16 časova, kao što su najavili, pozvali nas i rekli da će konačnu odluku trener (Lućano Spaleti) donijeti do srijede u isto vrijeme", rekao je Tončev.

Da li angažovanje Ognjena Vranješa zavisi od povratka Lukovića?

"Ne bih sada pričao o transferima igrača, jer smo se tako dogovorili u klubu, ali budite sigurni da ćemo do odlaska na pripreme dovesti sva pojačanja i imati 26 igrača na raspolaganju".

Na prozivci trenera Slaviše Stojanovića, prošlog petka, pojavila su se 34 fudbalera. To znači da će dobar dio njih otpasti i ako ne bude mnogo novih lica.

"Sutra počinjemo razgovore sa igračima i u narednih sedam dana biće revidirani njihovi ugovori. Svima će biti ponuđeni ugovori koje klub može da ostvari, a ko ne bude želio to da prihvati, može već sada da ide. Mi se nećemo ljutiti..."

Revizije ugovora i najavljena sistematizacija radnih mjesta bile su teme koje je Tončev posebno apostrofirao u razgovoru uz opasku:

"Kao što se mijenja država Srbija, tako mora da se mijenja i Crvena zvezda".

"Čović da objasni..."

Otac Luke Jovića, prema našim saznanjima, u narednih nekoliko dana tražiće objašnjenje od potpredsjednika Crvene zvezde Nebojše Čovića, koji je u žestokoj raspravi sa novinarima povodom "Slučaja Gašić" išao dotle da je pitao i sledeće:

"Da li ja treba da mislim kako vas Fali Ramadani plaća da pišete hvalospjeve o Luki Joviću?"

(Jovan Terzić,Nikola Janković - MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC