• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muž Nives Celzijus se nudi Zvezdi!

Iskusni hrvatski štoper Dino Drpić za "Žurnal" kaže da bi u slučaju dolaska na "Marakanu" smio navijačima da obeća titulu.

Nives Celzijus prije desetak godina je harala beogradskim noćnim životom, a sada njen suprug želi Crvenoj zvezdi da pomogne da prekine dominaciju Partizana srpskim prvenstvom!

Dino Drpić (32), koji je sa zagrebačkim Dinamom osvojio četiri titule i tri hrvatska kupa, smatra da je on rješenje za "bolnu" poziciju štopera, za koju su kandidati Aleksandar Luković, Ognjen Vranješ...

"Uvjeren sam da nikoga u Beogradu ne bih razočarao - od ljudi u klubu, preko saigrača, do navijača. Smio bih da izađem pred njih i obećam titulu", rekao je Drpić "Sportskom žurnalu".

On ističe da je Zvezda "bila i ostala veliki klub" i da bi volio da krene stazom Roberta Prosinečkog, nekadašnjeg igrača i trenera crveno-bijelih.
SEKS NA MAKSIMIRU

Mada je bio solidan fudbaler, Dino Drpić je ozbiljan proboj u medije doživio tek kada se upustio u vezu sa Nives Zeljković, alijas Nives Celzijus, jednom od prvih modernih "starleta" na Balkanu.

Nives je u jednoj TV emisiji izjavila kako je sa suprugom vodila ljubav na stadionu Maksimir, naravno, ne za vrijeme utakmice...

Drpić nakon odlaska iz Dinama 2009. nije briljirao ni u jednom inostranom klubu (Karlsrue, AEK, Volin). Proljeća 2012. bio je u Rijeci, a početkom 2013. u egzotičnom Bruneju.

Nedavno je bio na probi u engleskom drugoligašu Šefild Vednzdeju, ali nije potpisao zbog problema sa radnom dozvolom, iako se "dobro pokazao" u prijateljskom susretu sa Mančester sitijem.

"Zvezdi je igrački kvalitet Drpića potreban ako želi da osvoji titulu. On bi bio prevaga (u trci sa Partizanom)", poručuje menadžer Borislav Cvijanović, koji je u smiraj njihovih karijera bezuspješno nudio Zvezdi Nigerijca Džej Džeja Okoču i Brazilca Đalminju.

(MONDO:Foto: Guliver/Getty Images/Friedemann Vogel)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC