• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FOTO: Matić je Čelsijev!

Srbin u Londonu završio formalnosti oko potpisivanja ugovora sa Čelsijem. Parafirao ugovor na pet i po godina. Benfika: "Dobili smo 25 miliona evra".

Nemanja Matić je novi igrač Čelsija!

Srpski reprezentativac u srijedu popodne doputovao je u London i odmah se uputio u trening centar "plavaca", gdje je završio formalnosti oko povratka na Stamford Bridž.

Tokom večeri na sajtu Čelsija pojavila se fotografija srpskog reprezentativca kako potpisuje ugovor, a Benfika je koji minut ranije objavila da će na osnovu ovog transfera inkasirati 25 miliona evra.

Potpisao je ugovor na pet i po godina!


Nemanja Matić je prošao mlađe kategorije Crvene zvezde i Partizana, ali nije uspio da se nametne i postane prvotimac "vječitih rivala". Karijeru je gradio zaobilaznim putem, preko Jedinstva iz Uba i Košica.

Slovački klub je 2009. godine dobio ponudu Čelsija za sjajnog "vezistu" i nije mogao da je odbije. Matić je sa 21 godinom stigao u engleski klub u kojem nije dobio pravu priliku, a za dvije godine odigrao je isto toliko utakmica.

Odlazak u Benfiku ispostaviće se kao pravi potez. Uspio je da postane jedan do najboljih igrača na sredini terena, tako da je Čelsi poslije samo dvije i po godine morao da prizna grešku i da ponovo odriješi kesu za Srbina.

Ovaj put mnogo više nego prije četiri i po godine...

(MONDO, Foto: chelseafc.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC