• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Zvezdi još čekaju Lukovića

Povratak Aleksandra Lukovića i dalje neizvjestan, iako je srijeda trebalo da bude "dan D".

Da li će Aleksandar Luković ponovo obući crveno-bijeli dres? Navijači Crvene zvezde nestrpljivo čekaju odgovor na ovo pitanje.

Očekivalo se da ga dobiju u ponedjeljak, ali je poslje sjednice Upravnog odbora novinarima rečeno da će se Zenit javiti do utorka u 16 časova. Potom je taj rok prolongiran za srijedu u istom terminu, ali ni tada situacija nije postala jasnija.

U klubu iz Ljutice Bogdana tvrde da će se sve znati za dan-dva, dok Radio-televizija Srbije prenosi da je 31-godišnji defanzivac dobio odriješene ruke da napusti Sankt Peterburg. Ta potvrda navodno će u četvrtak stići na "Marakanu", poslije čega je na Zvezdi i Lukoviću da se dogovore o eventualnoj saradnji.

Na stadionu Crvene zvezde u srijedu popodne održan je sastanak Odbora za hitna pitanja, međutim, ne u punom sastavu pošto se na njemu nisu pojavili potpredsjednik Nebojša Čović i član UO Branko Radujko.

Razgovarali su, dakle, predsjednik kluba Dragan Džajić i potpredsjednici Ivica Tončev i Slaviša Kokeza, a jedna od tema bio je status mladog Luke Jovića.

MONDO saznaje da talentovani napadač još neće biti pridodat prvom timu, iako bi njegov otac to želio, zbog čega je i razgovarao sa Draganom Džajićem.

Rukovodstvo crveno-belih narednih dana počeće razgovore sa igračima oko revizija ugovora, a plan je i da se izvrši sistematizacija radnih mjesta, odnosno da se smanji broj zaposlenih.

Nezvanično, na "Marakani" još nemaju jasan plan kako će to učiniti, ali vidjećemo šta će biti narednih dana. Po svemu sudeći, opet nas čeka "vruća" zima u Ljutice Bogdana.

(MONDO, Foto: MONDO - Petar Stojanović)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC