• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danko Lazović opet u Partizanu?

Nekadašnji reprezentativac Srbije održava kondiciju i formu u "Zemunelu", uz ekipu Marka Nikolića. Hoće li ostati u klubu? "Vidjećemo", kaže Nađ.

Danko Lazović (30) ponovo u Partizanu! Formalno - ne, ali praktično - da, pošto je dobio dozvolu kluba i trenera Marka Nikolića da radi sa crno-bijelima, kao slobodan igrač.

Iskusni napadač napustio je Zenit prije godinu dana i otišao u Rostov na pozajmicu. Tamo je odigrao samo tri utakmice, čekajući da mu ove zime istekne ugovor, što se i dogodilo.

Da li postoji mogućnost da nekadašnji reprezentativac Srbije ponovo obuče dres Partizana? Sportski direktor kluba iz Humske nije konkretno odgovorio na to pitanje.

"Danko nas je pitao da li može da trenira sa Partizanom i normalno je da smo mu trener Nikolić i ja to dozvolili. Ista priča važi i za Vladimira Stojkovića, ukoliko u potrazi za novim klubom zatraži da trenira sa dojučerašnjim klupskim drugovima. Danko je uvijek rado viđen u našem klubu, a da li će se nešto više dogoditi, vidjećemo, ko zna"
, rekao je Nađ za "Večernje novosti".

Lazović je dres kluba iz Humske nosio u dva navrata. Prvi put je napustio klub u ljeto 2003. godine, kada je otišao u Fejnord, iz kojeg je odlazio na pozajmice u Bajer i Partizan.

Crno-bijelu opremu drugi put je razdužio u ljeto 2006. Tada je karijeru nastavio u Viteseu, poslije kojeg je igrao za PSV i Zenit.

Za reprezentaciju Srbije nastupio je 43 puta i postigao 11 golova, prije nego što se povukao, 2011. godine.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC