• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Štimac: Šuker nije dovoljno inteligentan

Bivši selektor Hrvatske Igor Štimac prvi put se oglasio u medijima poslije smjene sa klupe "kockastih".

Nakon što je mjesecima šutio Štimac se osvrnuo na otkaz koji je dobio pred baraž za plasman na Mundijal, komunikaciju predsjednika Hrvatskog saveza Davora Šukera, ali i na odnos sa Zdravkom Mamićem.

"Šuker ima problem s davanjem izjava jer nema tu komunikaciju na nivou koju bi trebao imati jedan predsjednik. Ne bih rekao da je on neinteligentan, ali nema moć izražavanja kakvu bi trebala imati jedna osoba na poziciji predsjednika Saveza", izjavio je Štimac za "RTL".

Bivši hrvatski selektor, koga je pred dvomeč sa Islandom naslijedio Niko Kovač, smatrada nije imao pravu podršku na klupi "kockastih".

"Od mene je traženo da u deset utakmica koliko imamo u kvalifikacijama ostvarimo prvo ili drugo mjesto u grupi, što sam ja i napravio. Poslije toga nije skupljena hrabrost da se stane iza mene kao izbora koji sam bio u tom trenutku i daju mi šanse da odradim kvalifikacije do kraja. Jasno je da nije bilo podrške".


Štimac je istakao da nema razloga posmatrati Mamića kao neprijatelja.

"Volio bih da Hajduk ima nekog takvog ko je u stanju na takav način posložiti klub i osigurati mu jednu finansijsku sigurnost".


Štimac smatra da Hrvatska može da pobijedi svakog na Svjetskom prvenstvu, ali i da je pitanje "može li to napraviti u kontinuitetu u sedam utakmica zaredom".

Štimac takođe vjeruje da je reprezentaciji Hrvatske potreban kamp i da prepucavanje o njegovoj lokaciji nema nikakvog smisla i tvrdi da je njegov povratak u fudbal "sigurna stvar", prenosi "Dnevni avaz".

(MONDO, foto: Novilist.hr)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC