• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaboraviti Modriču, okrenuti se Gradačcu

U taboru "zmajića" i "orlića" žele što prije da zaborave na dešavanja na prvoj prijateljskoj utakmici ove dvije selekcije, koja je prekinuta.

Duel U-19 reprezentacija Bosne i Hercegovine i Srbije, koji je juče odigran na modričkom stadionu "Dr Milan Jelić", neslavno je završen prije 90. minuta zbog skandaloznog ponašanja dijela navijača selekcije Srbije.

Ipak, u taboru obje selekcije nastoje da nemile događaje iz Modriče što prije zaborave i okrenu se drugom prijateljskom meču, koji će sutra od 13.30 časova biti odigran na stadionu "Banja Ilidža" u Gradačcu.



Selektori Toni Karačić i Veljko Paunović, nakon što su juče odbili da komentarišu dešavanja na prekinutom susretu, ističu da su misli sada u potpunosti okrenute duelu u Gradačcu.

"Mogu samo reći da mi je žao što je došlo do ovoga, mi smo odradili trening , razgovarali o svemu i jedino smo fokusirani na narednu utakmicu. Držimo se našeg plana, jer ovo je prva utakmica ove generacije i želja nam je da vidimo sa kakvim potencijalima raspolažemo. Nemamo baš često priliku da igramo, fali nam utakmica, što je za igrače izuzetno važno. Znam da je selekcija Srbije kvalitetna, ali nas interesuje koliko mi možemo pružiti u tom susretu", rekao je selektor BiH Toni Karačić.



Reprezentativci Srbije nastavili su sa radom u Modriči, pripremajući se za sutrašnji meč.

"Ovdje smo izuzetno dobro primljeni. Ljudi su susretljivi, sve je u najboljem redu i zahvalni smo zbog toga. Nadamo se da će sve proteći u najboljem redu u Gradačcu. Moji igrači su željeli pobjedu u Modriči, ali šteta što se utakmica nije igrala do kraja. I sa igračem manje stvorili smo nekoliko prilika, dobro smo stajali na terenu. Jedini problem je teren u stanju u kakvom se nalazi. Međutim, imaju u vidu da je ovdje danima padala kiša, ništa se i nije moglo uraditi po tom pitanju od onog što se uradilo", istakao je selektor aktuelnih evropskih šampiona Veljko Paunović.

Podsjetimo, Fudbalski savez Srbije danas je najoštrije osudio šovinističko ponašanje dijela navijača na prekinutoj utakmici u Modriči.

(Bojan Jakovljević - MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC