• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac nudi novi ugovor Joviću

Banjalučki Borac će ponuditi produžetak saradnje treneru Draganu Joviću.

Predsjednik Radne grupe koja vodi "Velikana iz Platonove" Draško Ilić potvrdio je za "Press RS" da će aktuelnom šefu struke biti ponuđen novi ugovor.

"Ako hoćemo rezultat, moramo da imamo kontinuitet. Borac konačno mora da prestane sa praksom smjenjivanja trenera poslije samo nekoliko utakmica, a Joviću moramo dati šansu na duže staze. Riječ je o izuzetno kvalitetnom treneru koji je preuzimao odgovornost i kad nismo bilježili dobre rezultate, ali je optimista u pogledu konačnog plasmana", izjavio je Ilić.

Razgovor sa Jovićem oko produžetka saradnja uslijediće odmoh nakon imenovanja novog rukovodstva.

"Do 31. marta biće imenovana nova uprava, a Radna grupa će do tada obezbijediti sve uslove za dobijanje licence za nastup na međunarodnoj sceni. Onda će uslijediti razgovori sa svim zaposlenima u klubu, a pitanje Dragana Jovića biće prvo na tapetu".

Slično razmišlja i nekadašnji kapiten i sportski direktor Banjalučana Darko Ljubojević, koji je sada, takođe, član Radne grupe.

"Podrška navijača, ali i ostalih simpatizera Draganu Joviću znači puno. Mislim da Borac konačno ima trenera koji radi kvalitetno, studiozno, kreativno i temeljno, ali moramo biti svjesni i da je u ovakvim poslovima rezultat, ipak, osnovno mjerilo svega. Mislim da su svi članovi Radne grupe na istoj talasnoj dužini kada je u pitanju Dragan Jović i kvalitet njegovog rada, tako da tu neće biti neke velike dileme kada to pitanje dođe na dnevni red", dodao je Ljubojević.

Šef crveno-plavih je podvukao da ne bi imao ništa protiv ostanka na banjalučkom Gradskom stadionu.

"Otvoren sam za razgovor i ne bih imao ništa protiv da ostanem na klupi Borca. U ovom trenutku ne bih vodio nijedan drugi klub u Premijer ligi Bosne i Hercegovine osim Borca. Ali, moja želja je da odem u inostranstvo i dokažem se u nekoj od snažnijih liga",
rekao je Jović.

(MONDO, foto: FK Borac)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC