• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi: Opet smo prava Barselona

Poslije pobjede nad Mančester sitijem (2:1) u revanšu osmine finala Lige šampiona Argentinac rekao da se Barsa vraća na prepoznatljiv nivo igre.

Barsa je napravila korak naprijed u Ligi šampiona - pobijedili su Mančester siti sa 2:1 u revanš meču osmine finala i obezbijedili plasman među osam najboljih ekipa u Evropi.

Lionel Mesi opet je bio strijelac za katalonski klub, dok je drugi gol postigao Dani Alveš.

Argentinac, koji je sa ukupno 67 golova u Ligi šampiona ubjedljivo najbolji strijelac u tom takmičenju svih vremena, bio je zadovoljan igrom svog tima.

"Nedavno smo se dva puta okliznuli u ligi, nismo igrali dobro, a protiv Sitija su navijači konačno mogli da vide pravu Barselonu. Najvažnije je da smo prošli dalje. Iako su nam dali gol, mislim da smo u svakom trenutku kontrolisali meč",
rekao je Mesi.

Ekipa Barselone u posljednjih 10 mečeva u Primeri zabilježila je, za svoje standarde, "mizernih" pet pobjeda.

"Često smo veoma samokritični. Znamo da smo u prethodnom periodu bili ispod očekivanja, ali to ne znači da je titula u Primeri izgubljena", istakao je najbolji igrač Barse.

Ćavi je ocijenio da je Barselona svjesna da je uvijek teško igrati mečeve u Ligi šampiona, ali da je njegova ekipa odradila još jedan dobar posao na putu do evropskog trona.

"Ovo je najjače takmičenje i znamo da s vremena na vrijeme moramo da prođemo teška iskušenja. Mislim da smo dominirali protiv Mančester sitija. Prvi cilj je bio četvrtfinale Lige šampiona i uspjeli smo u tome, tako da zaista možemo da uživamo u pobjedi. Naš protivnik je takođe bio dobar, ali smo mi bili ti koji su kontrolisali loptu i igrali našu igru. Ponovo smo dokazali da smo veliki tim, koji igra dobro i čini mi se da smo se oporavili", istakao je vezista Barselone i dodao da je i publika na Kamp Nou bila izvanredna.

Barselona, koja je uspjela da se domogne četvrtfinala Lige šampiona, u Primeri trenutno zauzima treće mjesto na tabeli sa četiri boda zaostatka u odnosu na vodeći Real Madrid i poen manje od Atletika.

(MONDO, foto: Beta/AP/Emilio Morenatti)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC