• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Romario "opleo" po Blateru

Legendarni fudbaler žestoko izvrijeđao predsjednika i generalnog sekretara FIFA, tvrdeći da su se okoristili na račun organizacije Mundijala.

Romario je nekada "nizao" rivale na travnatom terenu, a sada je "nanizao" niz teških riječi na račun predsjednika i generalnog sekretara FIFA, Sepa Blatera i Žeroma Valkea.

Nekadašnji reprezentativac Brazila, koji je osvojio titulu na Svjetskom prvenstvu 1994. godine, žestoko je izvrijeđao čelnike Međunarodne fudbalske federacije, optužujući ih da su "debelo profitirali" na organizaciji Mundijala u njegovoj zemlji.

"Valcke je jedan od najvećih reketaša u istoriji svjetskog sporta i čini ucjenjivački tandem sa Sepom Blaterom, koji je korumpirani lopov i kučkin sin. Izvinjavam se na izrazu, ali to je ono što ide uz njih", izjavio je u intervju za ESPN Romario.

"Valke je ovdje u mojoj zemlji pričao da će ovo biti najgore organizovani Mundijal u istoriji i svi su mu tapšali", dodao je slavni brazilski fudbaler.

On je nastavio "bez dlake na jeziku".

"Potrošili smo ogromne svote novca za organizaciju Svjetskog prvenstva, što je apsurdno, a biće još gore. U Brazilu ima dosta lopova i to je činjenica", rekao je Romario.

"Rekao sam ovo više puta, ali ću opet ponoviti, sada moramo da navijamo za Brazil da pobijedi na terenu, jer smo već izgubili van njega", istakao je Romario.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty images/Buda Mendes)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC