• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karačić i Paunović zadovoljni provjerama

U drugom prijateljskom meču BiH i Srbije, gosti su slavili 1:0 na utakmici koja je odigrana na stadionu "Banja Ilidža" u Gradačcu.

Jedini pogodak na susretu viđen je u 55. minutu, kada je prvotimac OFK Beograda Luka Belić izbjegao ofsajd zamku i pogodio za trijumf "orlića".

Selektor U-19 reprezentacije BiH Toni Karačić čestitao je sprskom timu na pobjedi.

"Zahvalio bih se Zvijezdi na dobrom terenu, ali i navijačima. Čestitam Srbiji na zasluženoj pobjedi. Oni su u puno boljoj poziciji od nas. Za nas je ovo početak. Utakmica je dala uvid na ono sa čim raspolažemo. Pružili smo dobar otpor, ali ova utakmica će biti od koristi za naredne kvalifikacije", naglasio je Karačić.

Srbiji su utakmice protv BiH bile uvertira pred borbe za bodove u Elitnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2014. godine i duele sa Turskom, Islandom i Republikom Irskom,

"Za nas je ovo bila kvalitetna provjera. Važno je kada se pobijedi, a za rivala smo imali kvalitetnu selekciju. Bilo je ravnopravno i neizvjesno do samog kraja. BiH je pokazala da je kvalitetna, a htjeli smo provjeru protiv dobrih. Oni to jesu bili i naš boravak ovdje je opravdan", zadovoljno je istakao Paunović nakon utakmice u Gradačcu.



Po završetku utakmice, predsjednik kluba domaćina, Muhamed Peštalić, uručio je prigodne poklone Savi Miloševiću, Mitru Mrkeli, kao i koordinatoru FS BiH za omladinski fudbal, Muratu Jahi.

(Bojan Jakovljević - MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC