• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUDAR: Opet promjena trenera!

Makedonski stručnjak Gorazd Mihailov na lični zahtjev raskinuo saradnju sa klubom iz Prijedora. Rudar vodi doskorašnji pomoćnik Nedžad Žerić.

Rudar Prijedor je saopštio u petak da je sporazumno raskinuo saradnju sa trenerskim tandemom Gorazd Mihailov - Borče Lazarev.

''Upravni odbor Fudbalskog kluba Rudar Prijedor obavještava sportsku javnost da je došlo do sporazumnog prestanka saradnje sa trenerskim tandemom Gorazd Mihailov - Borče Lazarev, na njihov zahtjev. Nakon otvorenog, sveobuhvatnog i prijateljskog razgovora s pomenutim trenerima Upravni odbor je prihvatio njihove razloge i odlučio da ekipu u narednom periodu vodi dosadašnji prvi pomoćni trener Nedžad Žerić, inače igračka legenda Rudar Prijedora'', navodi se u saopštenju i dodaje da navedena odluka neće uticati na zacrtane klupske ciljeve i zadatke.

''To su opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i osvajanje Kupa Republike Srpske'', zaključuje se u saopštenju prijedrskog kluba.

Makedonac je vodio tim samo u prva dva "proljećna" kola i ostvario pobjedu nad Leotarem (0:1) u Trebinju i remi sa Čelikom u Prijedoru (1:1). Ekipu je naslijedio od nedavno smijenjenog stručnjaka Borisa Gavrana.

Gavran je u svom drugom mandatu na klupi "zeleno-crnih" vodio tim od osmog kola šampionata naslijedivši dotadašnjeg stratega Slobodana Starčevića.

Prijedorčani će u subotu u okviru 22. kola gostovati Olimpiku.

(MONDO, foto: RS-sport.org)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC